Hvor lang tid tager en Niacin Flush Last?

 • In Default
 • October 22
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Hvor lang tid tager en Niacin Flush Last?  Spørg din læge, før du tager niacin piller. Photo Credit Liquidlibrary / liquidlibrary / Getty Images
 • Niacin flush er forårsaget når kapillærerne bliver dilaterede og blodgennemstrømningen øges forårsager en opvarmning fornemmelse og rødmen af ​​huden. Dette sker typisk inden for 20 til 30 minutter efter, niacin er taget og som regel kun varer et par minutter. Niacin flush mindsker naturligvis jo længere en person tager niacin, men der er nogle foreslåede teknikker i høj grad at reducere hyppigheden og sværhedsgraden af ​​rødmen.

  Baggrund

  Niacin er et B-vitamin vigtigt for mange processer i kroppen. En af dens primære funktioner er muligheden for at forbedre omsætning ved at dilatere blodkar, hvilket gør det den primære komponent i mange medikamenter til at sænke kolesterol og høje triglycerider. Niacin reducerer mængden af ​​low-density lipoprotein - "dårlige" kolesterol - i blodet, og samtidig øge high-density lipoprotein - "gode" kolesterol - niveauer. Niacin indeholdende lægemidler reducerer risikoen for hjerteanfald hos patienter med forhøjet kolesterol og koronararteriesygdom.


  Årsager til Niacin Flush

  Niacin flush forekommer som blodkar og kapillærer spile og tillade blodet at strømme mere frit gennem kroppen. En niacin flush er mere sandsynligt med højere doser af dette vitamin. Selv om det kan være generende, er det faktisk et positivt tegn, at niacin fungerer korrekt. Flushing forårsager midlertidig rødmen, og huden kan være varm at røre ved.


  Risici og farer

  Niacin flush er en mindre, ikke-skadelig bivirkning, og anses ikke for farligt, hvis det er ledsaget af mere alvorlige bivirkninger såsom udslæt, åndedrætsbesvær, eller hævelse af ansigt eller tunge, som kunne tyde på en alvorlig reaktion. Bivirkninger tendens til at være mere dybtgående og forekommer hyppigere, når højere doser af niacin administreres, derfor de fleste læger vil ordinere en lav dosis og gradvis bygge op til højere niveauer, hvis nødvendigt. Det er også vigtigt, at patienterne ikke anvende niacin kosttilskud for at erstatte medicin uden en læger tilsyn på grund af den højere koncentration af niacin stede i mange kosttilskud.


  Reduktion og Forebyggelse

  Da kroppen bliver mere mættet med niacin, vil varigheden af ​​flushes forkorte. Med tiden vil niacin flush opstår sjældnere eller stoppe helt. For at hjælpe patienterne håndtere ubehag, producenterne af Niaspan, en populær niacin medicin, foreslår flere teknikker til at reducere niacin flush. De anbefaler at tage en dosis af aspirin (op til 325 mg) en halv time, før der træffes niacin. Desuden bør krydret fødevarer, varme drikke og alkohol undgås for at reducere sandsynligheden for skylning. Tager niacin natten foreslås også, således at eventuelle forekomster af skylning vil forekomme under søvn. Andre mærker af medicin som Niacanol der fremmer sig selv som værende "flush fri" er i øjeblikket tilgængelige, men potentialet for skylning stadig opført blandt de potentielle bivirkninger.

 • Tags:

Posts Carousel