Hvor længe skal jeg tage hgh?

 • In Default
 • August 23
 • 27 Views
 • 0 comments

 • Hvor længe skal jeg tage hgh?  Hvor længe skal jeg tage hgh? Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • HGH (humant væksthormon) er et polypeptid lavet af 191 essentielle aminosyrer fundamentalt ansvarlige for en hensigtsmæssig udvikling af muskler, brusk og knogler i kroppen. Den er skabt, lagres og derefter frigives af den forreste hypofyse. Gennem hele livet, er HGH udleveres i flere små mængder i blodbanen dagligt. Det beløb, der udskilles når sine højeste niveauer i puberteten, men langsomt falder med alderen.

  Yderligere fordele af HGH

  Opretholdelse højere HGH niveauer senere i livet fremmer sund koronar funktion, langvarig udholdenhed, mental klarhed og humør elevation. Ved at øge HGH produktion, andre funktioner siges at forbedre betydeligt i ældre voksne omfatter immunsystemet funktion, skade nyttiggørelse, hårvækst og seksuelle præstationer. Raising væksthormon niveauer letter også tab af fedt, opbygning af lean muskelmasse, sunde søvnmønster, og reducerer risikoen for type 2 voksne debuterende diabetes.


  Injektioner

  Flere kosttilskud er kommercielt tilgængelige, der hævder at øge væksthormon i kroppen. Af disse indebærer den mest effektive metode til dato modtager injektioner af HGH administreres af en læge. Injicerbar HGH oprindeligt blev indsamlet fra kadavere efter døden; aktuelle HGH injektioner fremstilles syntetisk. De kan kun nås ved recept, og er generelt forbeholdt dem, der lider af tilstande eller sygdomme, der hindrer normal udvikling.


  Releasere

  Kosttilskud kaldet HGH naturlige releasers fås i pulver- eller pilleform for den almene befolkning og arbejde ved at stimulere hypofysen til at øge væksthormon produktion og frigivelse. HGH releasers har vist sig at ophøje vækst hormon niveauer effektivt over tid og er endnu ikke kendt for at producere nogen bivirkninger.


  Injektion Time Table

  HGH injektioner doseres i henhold til den enkelte patients alder og fitness niveau. Typisk vil lægerne fortsætte med forsigtighed, dividere så lidt som 4-8 IE (internationale enheder) om ugen i to daglige doser; dette beløb steg derefter gradvist over tid. Ældre patienter kan starte med mindre mængder på grund af øget følsomhed. Peak HGH niveauer forekommer kun to til seks timer efter injektion, så doser skal administreres dagligt for langvarig effekt. Disse på-cyklusser af injektioner kan vare fra seks måneder til et år.


  Natural Releaser Schedule

  HGH releasers er typisk tages for tre til seks måneder ad gangen, efterfulgt af en hvileperiode af samme længde. I løbet af off-cycle, vil væksthormon niveauer er fortsat betydelig høj. Mens atleter kan vælge længere cyklusser, kan folk er interesserede i HGH for fedttab gå for mindre. Til dette formål supplering for en fire ugers periode er tilstrækkelig.

 • Tags:

Posts Carousel