Hvor længe, ​​indtil du ser fordelene ved Jogging?

 • In Default
 • January 17
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Hvor længe, ​​indtil du ser fordelene ved Jogging?  Afhængigt af hvilken type indsats, du gør, kan jogging give fordele i blot få dage. Photo Credit brocreative / iStock / Getty Images
 • Jogging er en af ​​de mest gavnlige øvelser for dit sind og krop. Årtiers forskning har vist, at regelmæssig jogging hjælper med at forhindre eller reducere risikoen for diabetes, koronar hjertesygdom, kræft, fedme og osteoporose. Det bekæmper også depression, stress og søvnløshed, mens skarphed mental skarphed og forbedring af den samlede muskeltonus og udseende. Høste disse fordele dog ikke sker natten over, eller endda i en uge. Hvor lang tid det tager, afhænger af, hvor meget du jogge. Kontakt din læge, før du begynder enhver ny øvelse regime.

  Vægttab

  Vægttabet er en væsentlig grund mange mennesker begynder jogging. Beregne, hvor lang tid det ville tage dig til at miste en vis mængde vægt jogging kræver nogle relativt simple matematik. At miste £ 1 kræver brænde 3.500 kalorier. For en 155-lb. person, jogging på en 11-minutters-mile tempo, vil det tage seks timers jogging at tabe et pund kropsvægt om ugen, forudsat at jogger ikke ændrer den mængde kalorier, han forbruges.


  Cardiovascular

  Jogging er en af ​​de bedste øvelser for at forbedre kondition. Styrkelse af hjertet gennem motion betyder, at dine lunger, vener og kapillærer levere ilt og ernæring mere effektivt til din krop. En god indikator for dit hjerte sundhed er puls. En lavere hvile puls gavner dit hjerte, fordi den eneste gang dit hjerte hviler er i løbet af intervallet mellem beats. Jo færre slag, jo længere pause mellem dem. Din puls falder efter blot et par dage af jogging i 30 minutter eller mere; det vil fortsætte med at komme ned, som du fortsætter med at køre, komme i bedre generelle tilstand og styrke dit hjerte muskler.


  Højt blodtryk

  Højt blodtryk er et stort sundhedsproblem risk.The National Heart, Lung og Blood Institute rådgiver du overvåge dit blodtryk og sigter mod at holde det lavt, fordi højt blodtryk kan bidrage til slagtilfælde, hjerteanfald, selv nyresygdom. Efter en regelmæssig motion program, såsom jogging, er en effektiv måde at styre højt blodtryk. Hårdtslående vej tre og seks gange om ugen i væsentlig grad vil sænke dit blodtryk på bare to uger. Fangsten, er imidlertid, at din pres vil spike igen, hvis du holder op med jogging, så det er tilrådeligt at gøre det til en løbende del af dit helbred rutine.


  Mentale og sociale ydelser

  Euphoria, venskab, glæde og øget tillid fra et forbedret kropsbillede er også fordele ved jogging. Du kan begynde at mærke disse forbedringer næsten øjeblikkeligt. Jogging har længe været anvendt som en behandling for depression; ja, Det Forenede Kongeriges Department of Motion og Health Services anbefaler det officielt som en behandlingsmulighed. Du vil få nye venner den dag, du deltage i en kørende gruppe eller jogger med en anden person. Ligesom der er nogle bedre øvelser for at forbedre dit helbred end jogging, der er få ting, der binder folk tættere end deling intens indsats.

 • Tags:

Posts Carousel