Hvor Fasting Foderet kan gøre Celler Modstå Stress (Essay)

  • In Default
  • January 9
  • 2 Views
  • 0 comments

Hvor Fasting Foderet kan gøre Celler Modstå Stress (Essay)
Ikke for meget.
Credit: Pasta via www.shutterstock.com

Denne artikel blev oprindeligt udgivet på samtalen. Publikationen bidrog denne artikel til Live Science ekspert Voices: Op-Ed & Insights.

Intermitterende fastende (også kaldet anden dag fastende) er blevet en populær kost. I de fleste versioner af intermitterende faste, folk hurtigt eller spiser meget lidt et par dage hver uge og derefter spise normale mængder i de resterende dage.

Fasten er noget, som mennesker har praktiseret gennem historien, ofte ude af omstændighed snarere end valg. Vores jæger-samler forfædre var formentlig ekspert fasters, hengive sig til fester i tider med masser, og derefter står over for lange perioder med knaphed i mellem. Med dette i tankerne, er det fornuftigt at vores organers celler kunne klare sig godt under de barske forhold i fest og hungersnød.

Som en gruppe af medicinske og forskerstuderende, vi ønskede at vide, om fasten får vores celler til at blive mere modstandsdygtige over for skader i fraværet af vægttab. Og disse fordele afhænger af den midlertidige stress, fastende årsager i vores celler?

Hvor Fasting Foderet kan gøre Celler Modstå Stress (Essay)


Hvorfor ikke prøve begge dele?
Credit: Sign via www.shutterstock.com.

Intermitterende fastende kan have anti-aging fordele

Forskere har kigget på de mulige sundhedsmæssige fordele ved kalorie begrænsning i årevis.

En fremtrædende teori foreslår disse sundhedsmæssige fordele er relateret til fald i blodsukkeret, at resultaterne fra faste, som skubber vores celler til at arbejde hårdere for at anvende andre former for energi.

Rhesusaber spiser kun 70 procent af deres normale kalorieindtag har vist sig at leve meget længere og er langt sundere med alderen. Disse anti-aging fordele er også blevet set i dyr, der er sat på en intermitterende fastende kost, vekslende mellem dage med normal kost og dage, hvor kalorier er begrænset. For nylig har forskere opdaget nogle lignende virkninger hos mennesker.

Hvad er ikke klart, selv om, er grunden til intermitterende fastende synes at have en fordel i kampen mod aldring. Dette spørgsmål kompliceres af, at der i alle studier i mennesker, fastende førte til vægttab. De sundhedsmæssige fordele ved vægttab kunne være overskygger de andre fordele opnået fra fastende alene.

Frie radikaler skade celler, men faste kan hjælpe

En måde at vores celler kan blive beskadiget, er, når de støder på oxidativ stress. Og forebyggelse eller udbedring celle skader fra oxidativt stress er nyttigt mod aldring. Denne stress sker, når der er højere end normalt produktionen af ​​frie radikaler, såsom reaktive oxygenarter. Disse er ustabile molekyler, der bærer meget reaktive elektroner.

Når en af ​​disse frie radikaler støder et andet molekyle, kan det enten opgive en elektron eller tage en anden elektron. Dette kan resultere i en hurtig kædereaktion fra molekyle til molekyle, danner mere frie radikaler, som kan bryde ud forbindelser mellem atomerne inden vigtige komponenter i cellen, ligesom cellemembranen, essentielle proteiner eller endda DNA. Anti-oxidanter virker ved at overføre de nødvendige elektroner til at stabilisere de frie radikaler, før de kan gøre nogen skade.

Selvom fasten synes at hjælpe vores celler bekæmpe skader fra denne proces, er det ikke klart, præcis hvordan det sker.

Frie radikaler kan genereres ved dårligt fungerende mitokondrier (kraftcentre af cellen). Kontakten mellem spise normalt og faste får cellerne til midlertidigt opleve lavere end sædvanligt niveauer af glukose (blodsukker), og de er tvunget til at begynde at bruge andre kilder til mindre let tilgængelig energi, ligesom fedtsyrer. Dette kan bevirke, at cellerne tænde overlevelse processer til at fjerne de usunde mitokondrier og erstatte dem med sunde dem over tid, hvilket reducerer produktionen af frie radikaler i lang sigt.

Det kunne også være sandt, at fastende selv resulterer i en mindre stigning i produktionen af ​​frie radikaler tidligt under faste.

Cellerne kan reagere ved at øge deres niveau af naturlige anti-oxidanter til at kæmpe mod fremtidige frie radikaler. Og selvom frie radikaler er almindeligt set som skadelig på grund af deres evne til at skade vores celler, kan de være vigtige kortsigtede signaler til vores krop i dette tilfælde, udløser celler til bedre at klare mere alvorlige spændinger, der kan komme i fremtiden.

Gør faste og fest kamp aldring?

For at forstå, hvordan faste kan gøre celler stærkere, vi rekrutterede 24 mennesker og bedt dem om at praktisere en intermitterende fastende kost for to tre-ugers perioder. Under den første fasteperiode, deltagerne spiste en specielt kalibreret kost og under den anden periode på tre uger, de spiste at kost og tog orale tilskud af C-vitamin og E-vitamin, som begge antioxidanter.

Fordi vi ville bare at fokusere på, hvordan intermitterende fastende påvirkede celler, og ikke vægttab, deltagerne spiste 175% af deres normale daglige kalorieindtag på feasting dage, og 25% af deres normale daglige indtag på faste dage for at forhindre vægttab. Vi forudsat og omhyggeligt spores den frivilliges mad. De spiste typisk amerikansk billetpris - ting som pasta, kylling, sandwich og desserter som is.

Vi tog blodprøver, før de startede, og lige efter de endte kosten, så vi kunne sammenligne niveauet af biprodukter af oxidativt stress og markører for stærk celle funktion.

I den første periode på tre uge, vi har forsøgt at se, hvis faste vil øge oxidativt stress (frie radikaler) i hver persons celler og til at se, om denne stress faktisk ført til stærkere, mere elastiske celler.

Så vi ønskede at se, om at tage antioxidanter i den anden fasteperiode ville blokere de frie radikaler forårsaget af faste, forhindrer cellerne i at blive mere modstandsdygtig. Med andre ord, vi ønskede at vide, om C og E-vitamin ville husly cellerne til det punkt, at de ikke ville være klar til at stå op for sig selv senere.

Hvor Fasting Foderet kan gøre Celler Modstå Stress (Essay)


Antioxidanter, såsom C-vitamin, kan shelter celler fra oxidativ stress.
Credit: C-vitamin tabletter via www.shutterstock.com

Hvordan gjorde intermitterende fastende påvirker folks kroppe?

Vi fandt, at som svar på fastende hver anden dag, cellerne gjort flere kopier af et gen kaldet SIRT3, som er en del af en vej, der arbejder for at forhindre frie radikaler produktion og forbedre cellulære reparation processer.

Vi fandt også en signifikant fald i niveauer af cirkulerende insulin, et tegn på, at deltagernes organer var mere lydhøre over for dette hormon. Dette er vigtigt, fordi når vi bliver mindre følsomme over for insulin, vi er i risiko for diabetes.

Et noget overraskende fund er, at når deltagerne tog dagligt orale tilskud af C og E-vitamin, fordelene ved fastende forsvandt. Det ser ud til, at fordi cellerne relativt blev beskyttet fra oplever nogen oxidativ stress, som kan have været forårsaget af faste hver anden dag, de ikke reagerer ved at øge deres naturlige forsvar og forbedre deres følsomhed over for insulin og andre stress-signaler.

Dette antyder, at lave niveauer af miljømæssige stress fra ting som fastende er faktisk godt for vores krop, og at antioxidant kosttilskud, mens potentielt godt på bestemte tidspunkter, kan faktisk forhindre, at vores normale, sunde cellulære reaktioner i andre situationer.

Selv om vores undersøgelse var relativt lille og kun havde folk fastende hver anden dag i en kort periode, var vi i stand til at samle op på nogle vigtige sundhedsmæssige fordele af fasten, der skete, selv når folk ikke var ved at miste nogen vægt overhovedet. Vi ser frem til andre studier af intermitterende fastende, der kunne vise mere udtalt, langsigtede fordele i større grupper af mennesker.Denne artikel er blevet opdateret til at korrigere oplysninger om frie radikaler og antioxidanter.

Denne artikel blev indsendt af Douglas Bennion, University of Florida; Martin Wegman, University of Florida, og Michael Guo, University of Florida.

Denne artikel blev oprindeligt udgivet på samtalen. Læs den oprindelige artikel. Følg alle de Ekspert Voices spørgsmål og debatter - og blive en del af diskussionen - på Facebook, Twitter og Google +. Synspunkterne er dem af forfatteren og afspejler ikke nødvendigvis synspunkter udgiveren. Denne version af artiklen blev oprindeligt offentliggjort den live Science.

Posts Carousel