Hvis jeg har en menisk Tear Kan jeg spille fodbold i en Brace?


 • Hvis jeg har en menisk Tear Kan jeg spille fodbold i en Brace?  Iført et knæ tandbøjle hjælper med at stabilisere dit knæ under aktiviteter som fodbold. Photo Credit Thinkstock / Comstock / Getty Images
 • Menisken eller brusk i knæet hjælper pude og stabilisere dit knæled. En mindre tåre til din menisken kan give kun milde symptomer, mens en sever tåre kan føre til invaliderende smerter, hævelse og en "vigepligt" følelse. Med en mindre menisken tåre, kan du være i stand til at spille fodbold iført en knæ tandbøjle uden at behøve kirurgi. Dog kan din læge stadig anbefale du gennemgår behandling og rehabilitering før han vendte tilbage til fodbold.

  Menisk Tear

  Din menisk ligger mellem din lårben og skinnebenet, og det dæmper og stabiliserer dit knæ samt hjælper de to knogler bevæge sig jævnt. Vride dit knæ eller en akavet fald kan resultere i en tåre til din menisk. En mindre tåre betyder, at din menisk har en "crack", men det er ikke fordrevet. Når en tåre forårsager et stykke af din menisk at flytte fra din ben eller rip off, anses det for en alvorlig tåre. Du kan også opretholde andre knæskader såsom ligament forstuvninger, når du rive din menisk.


  Symptomer

  En mindre tåre kan forårsage få symptomer såsom let hævelse og ubehag med knæet bevægelse eller kan være asymptomatisk eller symptomfri. Asymptomatiske menisk tårer ofte går udiagnosticeret og dermed ubehandlet. Symptomer på en alvorlig tåre, på den anden side, omfatter invaliderende smerter, hævelse, stivhed, fælles ustabilitet og "fange" eller "låsning" af dit knæ. Alvorlige symptomer forhindrer normal knæ funktion og over tid kan forårsage muskelsvaghed og atrofi eller muskel tab som godt.


  Funktionel Knee Brace

  Funktionelle knæ seler har normalt plastik eller metal stænger, som linje op på indersiden og ydersiden af ​​dit knæ og stropper over og under knæet til at holde skinnen på plads. De kan også skræddersyet passer bedre til dine ben, som anbefales til konkurrencedygtige atleter. Ifølge en 2000 artikel i tidsskriftet "American Family Physician," funktionelle knæ seler hjælpe med at stabilisere dit knæ ved at forhindre rotation af din skinnebenet og kontrollere hyperextension. De ulemper ved at bære en funktionel knæ tandbøjle omfatter en falsk følelse af tillid eller sikkerhed og muligvis et fald i din sportslige præstationer. Funktionelle knæ seler er også vist at være mindre effektive, når den bæres under dynamiske aktiviteter som fodbold.


  Overvejelser

  Selv iført en funktionel knæskinne kan hjælpe dig med at vende tilbage til fodbold uden kirurgisk reparation af tåre, er det ikke en effektiv behandling option eller langsigtet løsning. Du har stadig brug rehabilitering og behandling for at mindske symptomerne og fremme heling før han vendte tilbage til fodbold. Behandlingen omfatter hvile, is kompression og elevation. Uden kirurgisk reparation, vil en alvorlig menisk tåre sandsynligvis forhindre dig i at spille fodbold, uanset iført en knæ tandbøjle. En iturevet menisk øger også din risiko for at opretholde en sekundær skade, selv mens iført en knæ tandbøjle. En sekundær skade kunne forlænge din restitutionstid og videre mindske din sportslige præstationer.

 • Tags:

Posts Carousel