Hvis du kører 30 minutter hver dag i to uger vil du få hurtigere?


 • Hvis du kører 30 minutter hver dag i to uger vil du få hurtigere?  Speed ​​arbejde vil gøre dig til en hurtigere løber. Photo Credit Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images
 • Hvis du ønsker at optrappe din kører spil, workout intensitet overtrumfer tid. Du vil ikke se en forbedring dunkende fortovet i 30 minutter i samme tempo i to uger. Hvis du ønsker at få hurtigere, er du nødt til at sætte i en større indsats.

  Hvordan du forbedrer hastighed

  Din hastighed har intet at gøre med den tid du kører. Hvis du kører på samme, langsommere tempo hver dag - uanset om det er 30 minutter eller 60 minutter - du er ikke engagere de rigtige muskelgrupper. Du er nødt til at engagere dine hurtige ryk muskler til at få din krop vant til at gå hurtigere. Du engagere disse muskler ved at køre hurtigere. En effektiv træning kan opnås på 30 minutter, hvis du presse dig selv ud af din comfort zone.


  Typer af træning

  Hvis du er kværnet til tiden, men stadig ønsker at få et løb, intervaller, tempo løber og spor træning er effektive måder at bruge din tid og forbedre hastigheden. Hvis du er ny til at fremskynde arbejdet, start ved at gøre to højere intensitet træning om ugen. Disse øvelser, som er karakteriseret ved kortere perioder med øget indsats, er designet til at skubbe kroppen ud af sin komfortzone og få det bruges til at køre hurtigere. Ifølge den amerikanske Rådet om Motion, bør intervaller ske ved 80 til 95 procent af din maksimale aerobe kapacitet.


  Hvor ofte du skal køre

  Kører hver dag i to uger er hård på kroppen. Den gentagne dunkende lægger et stort pres på dine led. Alle har brug for en fridag. Forskning viser omkring 70 procent af løbere opretholde en overforbrug skade hvert år. Joette Godvin, certificeret kører træner for Road Runners Club of America, anbefaler, at begyndere og mellemliggende løbere pund fortovet fem dage om ugen, og gøre nogle form for cross training - cykling, svømning, styrketræning - de resterende to dage. Mere avancerede løbere kan køre seks dage om ugen, men selv de professionelle har brug for mindst en dag at komme sig.


  Når du vil se resultater

  De fleste uddannelse planer sidste 12 uger, hvilket er, når du vil sandsynligvis se resultaterne af dit hårde arbejde, siger Gdovin. Begyndere vil se resultater hurtigere end mere avancerede løbere, fordi der er en større margen for forbedringer. Løb kræver tålmodighed og engagement. Du må ikke se en væsentlig forbedring på to uger, men hvis du holde sig til det og følge en struktureret uddannelsesplan, vil du begynde at barbere minutter dine mil gange.

 • Tags:

Posts Carousel