Hvilken slags sko Match med en hvid nederdel og en rød sweater?

 • In Default
 • January 24
 • 13 Views
 • 0 comments

 • Hvilken slags sko Match med en hvid nederdel og en rød sweater?  Hvid, rød og sort giver en fed garderobe hæftning. Photo Credit Ryan McVay / Lifesize / Getty Images
 • En hvid nederdel og rød sweater kombination er en all-amerikansk look, der kan være klædt op eller ned. Når parret med navy, disse farver egner sig til en sprød, nautiske føler. Tilføj sort, dog, og du vil sandsynligvis få en vampy eller mod vibe. Uanset hvad ser du forsøger at opnå, når iført en rød og hvid farvekombination, er der altid en sko til at matche. Nøglen er at vide, hvad stil bedst supplerer dit outfit.

  Sandaler

  Vælg en sandal, der parvis godt med snittet og stil dit hvide nederdel. Hvis du er iført en tweed nederdel med en lille flair i bunden, skal du vælge en læder sort eller blå killing hæl. Hvis den hvide nederdel er fuld og plisseret, overveje en kile sko med en kork eller udskæring hæl til at afbalancere den fylde. En A-line eller skift nederdel, der stopper lige over knæet er en stor længde for ankel-rem sandaler. Når du går til et maritimt look, en guld sandal med en nydelig t-rem passer regningen.


  Kondisko

  Parring nederdele med tennissko er gør-stand, men det trick er at sikre, at sneaker Sålen er tynd. Sneakers ser godt med en knælang, bomuld flæse nederdel eller en hvid denim mini nederdel. Den røde trøje, dog skal være lidt overdimensioneret med en afslappet føler. Noget også skræddersyet vil ikke blande godt med sneakers. Vælg uberørte hvide snøresko, en tan par slip-ons eller et par høje toppe for en maxi plisseret nederdel.


  Flats

  Stort set alle stil af lejligheder gå godt med en hvid nederdel og rød sweater. Det vigtigste element til at få det rigtige, er imidlertid at vide, vibe, du er ude efter. For et kontor look, bære en traditionel ballet flad med en sød sløjfe eller spænde øverst. For en preppy weekend udseende, så prøv en dagdriver med en sjov dyreprint, polka-dot eller ternet mønster. Lejligheder i forskellige teksturer, såsom tweed og jacquard, tilføje interesse og stil til ethvert hvid og rød outfit.


  Støvler

  Tall støvler ikke kun holde dig varm, men de ser godt ud med en kortere hvid nederdel og en skræddersyet rød sweater. Kast en trenchcoat over tøj og du har en ultra chic look. Hvis du er iført en fyldigere hvid nederdel, såsom bonde stil, bære en højhælede støvle, der rammer et par inches under din nederdel. Lange hvide nederdele tage mere vægt, så parre den med kile støvler eller en slouchy ankel boot. Når din hvide nederdel og rød sweater combo er accent med sorte tilbehør til et moderne look, så prøv en ankel støvle eller shootie at funktioner tykke spænder og fed metalliske accenter.

 • Tags:

Posts Carousel