Hvilken slags kaffe har flest Koffein?

 • In Default
 • March 7
 • 43 Views
 • 0 comments

 • Hvilken slags kaffe har flest Koffein?  Forskellige faktorer har indflydelse koffeinindhold. Photo Credit Vision SRL / Photodisc / Getty Images
 • Koffein er et naturligt forekommende stof i din morgen java, medmindre du drikker en koffeinfri udgave. Ifølge MedlinePlus, den gennemsnitlige 8-ounce kop kaffe har 100 milligram koffein. Mens vide dette kan hjælpe dig med at holde under den anbefalede daglige grænse på 300 mg, er det ikke helt så entydig som blot forbruge 3 kopper kaffe om dagen. Det nøjagtige indhold af koffein i kaffe varierer afhængigt af stege, bønne type og endda brand.

  Læsning Mellem Roasts

  Når du granske kaffe etiketter, vil du sandsynligvis se en stege seværdighed: lys, medium eller mørk. Dette er en indikator for smag styrke, med de mørke stege med gæveste smag. Jo mørkere bønnerne, jo længere de er blevet ristet. Mens en stærkere mørk stege tilsyneladende kan have en højere koffeinindhold, er dette ikke sandt baseret på ristning proces. De længere kaffebønner ristes, jo mere koffein er brændt væk. Light stege er ikke så stærke, men de pack mest koffein.


  Bønner Diktere Koffein Niveauer

  Cafeer ofte bryste sig af de typer af bønner, de stege. Dette kan diktere smag, samt koffeinindhold. De fleste mærker bruge enten Arabica eller Robusto kaffebønner, hvor sidstnævnte har den mest koffein. Faktisk NPR News rapporterer, at Arabica bønner indeholder halvdelen af ​​koffein af deres Robusto modparter.


  Forståelse Brewing Techniques

  Når bønnerne ristes, kan lange brygning tider også føre til mere koffein. En traditionel drop maker med et filter tendens til at bære de mest koffein grund af sin lange brygning på cirka fem minutter. En fransk presse, også kaldet en "stempel pot," brygger 2-4 minutter, så du kan ende med lidt mindre koffein. Et skud af espresso har mindst koffein fordi kaffen i vand for kun 20 til 30 sekunder. Men på grund af den lille portionsstørrelse, det er mere koncentreret.


  Variationer af Brand

  Bortset fra det grundlæggende i ristede kaffebønner, kan koffein indholdet i din kop joe selv variere efter mærke. Fordi mærker ikke angive det nøjagtige koffeinindhold på deres produktmærker, en måde du kan fortælle, er, hvor meget du betaler. Ifølge "Daily Mail", de dyreste mærker af kaffe indeholder som regel den mest koffein.


  Koffein i Specialty Drinks

  En anden misforståelse er, at espresso og latte har mere koffein end almindeligt, sort kaffe. De har faktisk mindre fordi sådanne specialty drikkevarer er lavet med mørke stege, samt mindre brygning tid. Før du vælger en latte i almindelig kaffe, huske på, at selv om det måske ikke har så meget kaffe - altså ikke så meget koffein - tilsat cremer og sukker kan føre til flere kalorier og fedt.


  Opholder Under Limit

  Indtagelse af for meget koffein kan være en reel bekymring, da det kan forårsage uønskede bivirkninger, såsom irritation, rastløshed og øget vandladning. MedlinePlus mener 10 kopper kaffe om dagen overdreven men anbefaler ikke mere end tre om dagen for at forhindre bivirkninger. Også være opmærksom på andre former for koffein, du kan forbruge på en given dag, og planlægge i overensstemmelse hermed. Koffein er primært plante-baseret, men det er fremstillet nogle gange og tilsættes til produkter og fødevarer. Før du kommer en kop kaffe på en given dag, overveje andre kilder for stoffet du planlægger at have, såsom sodavand, te, chokolade og aspirin. Koffein kan også påvirke dig mere som du alder.

 • Tags:

Posts Carousel