Hvilken rolle Kalium Spil i muskelsammentrækning?

 • In Default
 • December 11
 • 26 Views
 • 0 comments

 • Hvilken rolle Kalium Spil i muskelsammentrækning?  Bananer er en kilde til kalium. Photo Credit Medioimages / Photodisc / Photodisc / Getty Images
 • Kalium deler mange karakteristika med mere fremtrædende mineral natrium. Ligesom natrium, kalium sædvanligvis eksisterer i saltform, såsom kaliumchlorid. Kalium, sammen med natrium og calcium, fungerer som en elektrolyt, hvilket betyder, at den balancerer mængden af ​​væske i kroppen og transmitterer de små elektriske nerveimpulser. Dens rolle i at overføre elektriske impulser giver kalium en vigtig rolle i muskelsammentrækninger.

  Natrium og kalium

  St. John Providence Health System rapporter om, at størstedelen af ​​kalium i kroppen kan findes i dit muskelvæv. Meste af kalium bor inde i hver cellemembranen, mens natriumioner forbliver i væsken omkring cellerne. Balancen mellem natrium og kalium skaber en elektrisk og kemisk gradient der tjener til at transportere molekyler ind og ud af cellen og overfører nervesignaler der inducerer muskelkontraktion.


  Nerve Transmission

  Nerver sende bittesmå elektriske impulser som et signal til muskelceller. Som reaktion på den elektriske impuls, natriumionerne rejser over cellemembranen ind i cellerne. Dette forårsager en ubalance i koncentrationen af ​​ioner, hvilket presser bevægelsen af ​​kaliumioner til at forsøge at genoprette ligevægten. Dette sker omkring hele cellemembranen, der bærer den elektriske impuls omkring cellen.


  Kalium og calcium

  Sammen med kaliumioner, celler indeholder også calciumioner. Den elektriske impuls stimulerer calciumioner til at bevæge sig gennem cellemembranen til væsken der omgiver cellen. Denne bevægelse af calciumioner udløser muskel celle til at optage. Magnesiumioner fundet i væsken omkring cellerne generere en lille elektrisk ladning som reaktion på de calciumioner og slynger calciumionerne tilbage over calcium sensitive kalium-pumpen i cellemembranen. Dette stimulerer kaliumioner at strømme ud af cellen, der producerer muskelcelle afslapning.


  Betydning

  Kalium spiller en afgørende rolle i normal nerve og muskel funktion. Et lavt kalium niveau hæmmer muskel afslapning, der forårsager stive muskler, der fører til spændinger og nedsat funktion. Almindelige symptomer på en kaliummangel omfatter muskelsvaghed og spasmer, og hvis venstre ubehandlet, kan kaliummangel forårsage nedbrydning af muskelvæv, en tilstand kendt som rhabdomyolyse. Institute of Medicine anbefaler, at voksne indtager 4.700 mg kalium per dag for at støtte muskelfunktion, holde hjertet slå rytmisk og opretholde en sund blodtryk.

 • Tags:

Posts Carousel