Hvilke vitaminer til Tag for Ages 40 til 45

 • In Default
 • January 18
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Hvilke vitaminer til Tag for Ages 40 til 45  Mange påstande om vitamintilskud endnu ikke underbygget af forskning. Photo Credit piller / vitaminer billede ved Kalani fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Hvis du er i alderen mellem 40 og 45, kan du læse dette at lære, hvordan vitamintilskud kunne kompensere for virkningerne af aldring. Du måske også gerne vide, om vitamintilskud kan forebygge sygdomme, der bliver mere udbredt i midtvejskrise. Selv om visse kosttilskud kan sandsynligvis opveje aldring og sygdom, de fleste eksperter anbefaler tilfredsstillende vitamin behov gennem kosten, når det er muligt. Men der er undtagelser.


  Vitamin D

  Medmindre du tager D-vitamintilskud eller drikke masser af mælk beriget med "solskin vitamin," du nok få de fleste af dette vitamin fra solen. Fordi så mange af os tilbringer størstedelen af ​​vores dagtimerne indendørs, men tilskud er vigtigt at forebygge mangel. Ifølge hjemmesiden foran kurven på Midlife, mere end halvdelen af ​​befolkningen er D-vitamin mangel. Have en passende daglig forsyning af D-vitamin er særligt vigtigt for dem i deres midterste år, fordi mangler korrelerer med sygdomme, der har tendens til at bryde ud i 40'erne eller senere i livet, såsom cancer, osteoporose og hjertesygdom. Hvis du er i din 40'erne bør du undgå overdreven udsættelse for sol som en kilde til D-vitamin, for at mindske sandsynligheden for både hudkræft og rynker. Ti til 15 minutter hver dag udenfor i sollys uden solcreme er nok til at give din krop til at producere D-vitamin


  B vitaminer

  The Life Tips website tilråder, at halvdelen af ​​alle mænd har koronar hjertesygdom efter alder 50. Hvis du har nået en alder af 40, nu kan være et godt tidspunkt at overveje at tage et vitamin supplement, der indeholder folinsyre, B-6 og B- 12. Ifølge American Heart Association hjemmeside, disse særlige B-vitaminer synes at nedbryde homocystein og reducere dens niveau i blodet. Homocystein er en aminosyre, der korrelerer med hjertesygdom. AHA rapporterer, at højere niveauer af B-6 og B-12 i blodet svarer til lavere niveauer af homocystein, hvorimod lavere niveauer af folinsyre synes at korrelere med højere niveauer af skadelige homocystein i blodet.


  Antioxidanter

  Frie radikaler er atomer, der bliver ustabile i kroppen, når ilt kombinerer med nogle molekyler, og hvis efterlades uden opsyn, de kan beskadige DNA, der forårsager celler til at dø eller vokse unormalt. Antioxidanter bekæmper frie radikaler og kan bremse aldringsprocessen ved at reducere den cellulære skader forårsaget af frie radikaler. Nogle undersøgelser har også foreslået antioxidanter kan forebygge sygdomme, der bliver mere fremherskende i midtvejskrise såsom atherosklerose, eller hærdning af arterierne. En 2010 undersøgelse offentliggjort online på Nutrition and Metabolism hjemmeside antyder, at antioxidant kosttilskud kan øge elasticiteten af ​​både store og små arterier i mennesker med risiko for hjertesygdomme.

 • Tags:

Posts Carousel