Hvilke Urter er godt for en urinvejsinfektion?

 • In Default
 • February 29
 • 14 Views
 • 0 comments

 • Hvilke Urter er godt for en urinvejsinfektion?  Mange urter kan tørres og lægges i blød for at gøre te. Photo Credit te billede ved Havebrugsproduktion fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Bakterier forårsager urinvejsinfektioner, og selvom mange enkeltpersoner behandles med antibiotika, vælger nogle patienter at supplere deres pleje med urter. Mens urter kan synes sikker, fordi de er naturlige, forskellige planter har forskellige egenskaber, der kan interagere med medicin eller måske ikke er sikkert for personer med visse medicinske tilstande; er det vigtigt at konsultere en læge eller sygeplejerske om nogen lægeurt før forbrugende det.


  Goldenseal Root

  Goldenseal rod er en urt, der kan indtages i en te eller i en kapsel for at hjælpe med at behandle en urinvejsinfektion. Ifølge HealthCommunities.com, er denne urt er kendt for sine antimikrobielle egenskaber. Denne urt indeholder en række mineraler og vitaminer, herunder mangan, jern, calcium, vitamin A, C og E og B-kompleks, siger 1001herbs.com. Det siges at reducere inflammation, lindre slim membraner og hjælpe med at behandle infektioner i tarmene.


  Uva Ursi

  Uva ursi er en urt, der også er kendt som melbærris, da bjørne kan lide at spise denne frugt, anlægget fremstiller, siger University of Maryland Medical Center. Bladene af denne plante bruges som et middel mod urinvejsinfektioner. Før blev udviklet antibiotika og andre lægemidler til urinvejsinfektioner, blev denne urt anvendt som behandling for tilstanden. Den UMMC beskriver uva ursi som havende antibakterielle egenskaber, samt anti-inflammatoriske egenskaber til at bekæmpe infektioner. Denne urt kan være giftige og en læge bør høres, før du tager det at behandle en urinvejsinfektion.


  Buchu

  Buchu er en urt, der er fremstillet af de tørrede blade fra tre forskellige planter og kan anvendes i en te form. Ifølge Drugs.com, bladene af denne urt indeholder flygtige olie, som har anti-inflammatoriske egenskaber samt en diuretisk virkning. Ved at øge vandladning, Buchu olier passere gennem blæren og urinrøret, dræbe bakterier, der forårsager infektionen, i henhold til TeaBenefits.com. Buchu er også blevet anvendt til behandling af nyre-infektioner, urethritis og gær infektioner.


  Marshmallow Root

  Marshmallow root kan indtages som en kapsel, tinktur eller te. De blade og rod af urten skumfidus anvendes som midler mod forskellige lidelser som følge af et materiale kaldet planteslim. Dette stof er fundet inde i rod og blade, og har beroligende egenskaber, siger University of Maryland Medical Center. HealthCommunities.com tyder på, at drikke skumfidus rod te koldt giver den mest medicinske fordel af dette tillæg.


  Andre urter

  Mange andre urter har egenskaber, der kan hjælpe lindre urinvejsinfektion symptomer og styrke kroppens immunsystem for at hjælpe med at forhindre fremtidige infektioner. University of Maryland Medical Center viser nogle af disse urter, herunder grøn te, kattens klo, Reishi svampen, marietidsel og Relora.

 • Tags:

Posts Carousel