Hvilke sko er Smigrende for piger med store fødder?

 • In Default
 • January 11
 • 41 Views
 • 0 comments

 • Hvilke sko er Smigrende for piger med store fødder?  Model Elle Macpherson sexede sko smigre hendes size-12 fod under Hvide Hus Korrespondenter 'Weekend i Washington, DC. Photo Credit Mike Coppola / Getty Images Entertainment / Getty Images
 • Fra platform til spidse-tå, er der altid en varm ny sko stil, der vises i butikkerne. Det kan være svært at vide, hvilke der vil se lige så godt på dine fødder som de gør i de blade - især hvis din skostørrelse er ikke Askepot-lille. Heldigvis er der et par vigtige funktioner, du kan let holde øje med, så du ved, hvad stilarter at holde med.

  Det Højere, Better

  Vælg en høj hæl, når man ser at smigre dine fødder. Høje hæle placere foden i en vinkel, visuelt afkorte dem; flats forlader fødder ligger fladt, hvilket gør deres størrelse tydeligere. Også, gå væk fra aftensmad-mager hæle; brede fødder har brug for brede hæle for støtte. Wedge hæle virker, så godt.


  Color Me smigrede

  Forkæl farve på dine fødder, ligesom du ville behandle det andre steder på din krop; mørke nuancer aftage, mens lys (eller lyse) nuancer tendens til at forstørre. En all-sort sko, for eksempel, vil fungere godt på din fod, men dine sko behøver ikke at være helt mørkt. Cap-tåede sko, som normalt har en mørkere farve på tå, er ganske flatterende på store fødder, da de visuelt forkorte foden, mens det stadig tillader en pop af farve.


  Toe the Line

  Apropos tæer, undgå spidse dem - de skarpe linjer peger fremad, udvidelse af størrelsen af ​​din fod. En rund, oval eller firkantet tå boks er en langt bedre supplement til din fod. Et pip-toe er et godt valg på samme måde som en hætte-tåede sko, som viser bare spidsen af ​​dine tæer afbryder den lange linje skabt af din sko.


  Ekstra, Ekstra

  Dekorationer som stropper, spænder og lignende alle vil henlede opmærksomheden fra størrelsen af ​​din fod. En splint af hud - med en peep-toe eller en open-back hæl, for eksempel - går en lang vej. Bare prøv at holde de klokker og fløjter til et minimum, og sørg for ekstramateriale ikke tilføje løs vægt til skoene (og dermed, at størrelsen af ​​dine fødder).

 • Tags:

Posts Carousel