Hvad Vitaminer Fremme Bone Healing?

 • In Default
 • February 18
 • 10 Views
 • 0 comments

 • Hvad Vitaminer Fremme Bone Healing?  udvælgelse af forskellige vitaminer Kreditering Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images
 • Oversigt

  Dine knogler består af specialiserede celler, der kaldes osteoblaster, omgivet af en ekstracellulær matrix. Kollektivt, disse dele af knoglevæv generere hårde og stærke knogler, der kan forny og reparere sig selv. Efter skade, at din krop indskud nyt knoglevæv på skaden site reparere eventuelle brud og genoprette ordentlig knogle funktion. Denne helingsprocessen er afhængig af en række faktorer, herunder tilstedeværelsen af ​​vigtige vitaminer opnået fra din kost.


  C-vitamin

  En vitamin, der kan støtte i knogleheling er vitamin C eller ascorbinsyre. Det er afgørende for dannelsen af ​​kollagen, rapporterer Linus Pauling Institute ved Oregon State University, som er et strukturelt protein, der findes i flere væv i hele kroppen, herunder knogler. Kollagenfibre tilvejebringe trækstyrke til knoglevæv, forhindrer bruddene, der kan opstå fra unormalt knogleskørhed. Under knogleheling, syntesen af ​​nye kollagenfibre muliggør stærk knogle genvækst og heling. Spis fødevarer rige på vitamin, såsom grapefrugter, appelsiner, tomater, peberfrugt og ananas til at forbruge tilstrækkelige mængder af C-vitamin og støtte ordentlig kollagen produktionen.


  Vitamin D

  En anden vitamin er involveret i knogleheling er D-vitamin, eller calcitriol. Vitamin D spiller en rolle i reguleringen af ​​fornyet knoglevækst efter skade ved at hjælpe kroppen absorbere calcium, et mineral, der udgør en del af knoglevæv. Calcium findes i hydroxyapatit, det stof, der giver styrke og hårdhed til knoglevæv. Under knogle genvækst, aflejring af nye hydroxyapatit hjælper tætte knoglebrud, reparere skaden. Colorado State University viser, at D-vitamin hjælper med at bevare en ordentlig calcium og fosfor balance i din krop, der giver mulighed for en effektiv dannelse af mineraliseret knoglevæv. Din krop producerer D-vitamin ved udsættelse for sollys og det er også fundet i berigede fødevarer, såsom mælk. Folk i højere breddegrader måske kræver D-vitamin tilskud som følge af lavere solen.


  Vitamin K

  K-vitamin kan også støtte i fornyet knoglevækst. Den Linus Pauling Institute forklarer, at vitamin K har evnen til at interagere med en række proteiner i kroppen, herunder proteiner involveret i knoglevækst. Specifikt vitamin K hjælper med at regulere aktiviteten af ​​forbindelser, der fremmer knoglemineralisering. Som svar på knogle skader, virkningen af ​​vitamin K understøtter normal knogle genvækst, hjælpe dine knogler deponere nye mineraliseret væv at lukke og helbrede og knoglebrud. Herunder fødevarer rige på vitamin K, såsom olivenolie, broccoli og grønne bladgrøntsager, kan hjælpe med at sikre, at du indtager nok K-vitamin hver dag for at støtte en ordentlig knogle genvækst.

 • Tags:

Posts Carousel