Hvad ville forårsage pludselige vægtøgning hos børn?

 • In Default
 • September 12
 • 156 Views
 • 0 comments

 • Hvad ville forårsage pludselige vægtøgning hos børn?  Observere dit barns spisevaner for vægtøgning spor. Photo Credit Chaos / Photodisc / Getty Images
 • Når dit barn går fra slank og aktiv pludselig overvægtig, er det en anledning til bekymring. Et kig ind i dit barns vaner, medicin og de seneste ændringer kan gøre dig opmærksom på aftrækkeren for problemet. Nogle børn er tilbøjelige til vægtøgning, så det er vigtigt at tilskynde et liv med fysisk kondition og sunde måltid valg til at hjælpe dig med at administrere dit barns vægt. I nogle tilfælde kan din læge hjælp være nødvendigt at skelne årsag til vægt og en behandling plan for dit barn.

  Sund vægt

  Før du panik om dit barns pludselig vægtøgning, bør du forstå, at der er en bred vifte af "normal", når det kommer til et barns vægt. Virginia Tech Cooperative Extension bemærker, at for børn, bør der lægges vægt på sundhed, og ikke på vægten. Dit barns børnelæge bør være i stand til at fortælle dig, hvad dit barn bør veje, da det er en personlig og individuel måling. Hvis du er bekymret, et besøg på din børnelæge er i orden.


  Diagnose

  Dit barn kan vinde vægt hurtigt for et utal af grunde. En af de sædvanlige mistænkte er puberteten. Hvis dit barn for nylig har haft sin første periode eller har oplevet andre tegn på puberteten, kunne hendes vægtøgning være en anden facet af hendes skiftende krop, konstaterer KidsHealth.org, en afdeling af Nemours Foundation. En ændring i aktivitetsniveau venner eller humør kunne også være en forløber for vægtøgning. I nogle tilfælde, hvis dit barn tager en bestemt medicin, som en anti psykotisk medicin, vægtøgning er ofte en bivirkning.


  Risici

  Selvom du måske tror, ​​at tilsat og pludselig vægtøgning er intet mere end et barns regelmæssig svingende vægt, bør du vide, at en pludselig vægtøgning kunne være tegn på en alvorlig tilstand. Overvægtige børn er på et højere risiko for helbredsproblemer, herunder højt blodtryk, forhøjede niveauer af kolesterol og type 2-diabetes, i henhold til American Heart Association. Det er derfor, det er vigtigt at underrette din læge om eventuelle ændringer.


  Home Care

  Hvis dit barn har taget på i vægt, og du tror hans vaner kunne være årsag til problemet, kan du nødt til at ændre nogle af dine handlinger i hjemmet. Skabe sunde måltider med regelmæssige spisetider som en familie. Sørg for, at sunde snacks er let tilgængelige og junk food forbliver ud af huset. Opmuntre dit barn til at komme i gang ved at dyrke sport som en familie eller gå ture. Du kan være et godt eksempel at lære dit barn sunde vaner for livet.


  Medicinsk behandling

  I nogle tilfælde kan medicinsk behandling være nødvendig, især hvis hurtig vægtstigning er en bivirkning eller symptom på en anden tilstand. Med hjælp fra din læge, kan du identificere, hvad der er årsag til vægtøgning og udarbejde en plan for pleje for at hjælpe dit barn styre hendes vægt. For eksempel, "The Wall Street Journal" rapporterer, at stoffer som Zyprexa, Abilify, Risperdal og Seroquel kan forårsage så meget som en 19 pund vægt gevinst i 11 uger. Din læge kan hjælpe dig med at finde alternativer, der holder dit barn sundt og godt, mens forvaltningen hendes vægt.

 • Tags:

Posts Carousel