Hvad Soft Drinks Har Natriumbenzoat E211 i dem?

 • In Default
 • April 28
 • 69 Views
 • 0 comments

 • Hvad Soft Drinks Har Natriumbenzoat E211 i dem?  De fleste læskedrikke indeholder forskellige mængder af natriumbenzoat anvendes som konserveringsmiddel. Photo Credit cola sodavand billede af Sandra Henderson fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Natriumbenzoat sættes til læskedrikke som et konserveringsmiddel og en bakterie-ødelæggende middel. Astma og Allergi Foundation of America, at et betydeligt antal mennesker rapport allergiske reaktioner over for stoffet. Den amerikanske Beverage Association rapporterer et andet væsentligt problem med konserveringsmiddel i drikkevarer: Læskedrikke hjælp ascorbinsyre sammen med natriumbenzoat, når lidt opvarmet, bære yderligere risiko for de to ingredienser kombinere til at danne en kendt kræftfremkaldende stof kaldet benzen.


  Kost Soft Drinks

  Natriumbenzoat, også kendt som E211, er en vigtig ingrediens i kost læskedrikke. Center for Science i folkets tjeneste rapporterer, at benzoesyre har egenskaber svarende til E211 og skaber også allergi problemer, nældefeber og forværring af astma betingelser.

  Diet Coke foretaget af Coca-Cola indeholder ikke natriumbenzoat, en ændring, der blev foretaget frivilligt af virksomheden i 2008. Coca-Colas andre drikkevarer, herunder Fanta og Sprite, fortsætte med at bruge E211 i produktionen. Selskabet anfører, at alternativer til E211 konservering indflydelse og ændre smagen af ​​produktet. Pepsi Max, samt kost versioner af Mountain Dew, Sunkist Orange, Nestea og Nordic Mist, også fortsætte med at bruge konserveringsmiddel i hele verden.

  Diet Coke, Diet Pepsi og Lipton Diet Iced Tea har skiftet til kaliumbenzoat og citronsyre til at fungere som konserveringsmidler i både dåse og plast-flaske sodavand.


  Regelmæssige Soft Drinks

  Nogle, men ikke alle, kommercielle læskedrikke virksomheder bruger natriumbenzoat som konserveringsmiddel. Pepsi har ikke den ingrediens, mens Dr. Pepper bruger E211 for læskedrikke aftappet i plastbeholdere, men ikke i aluminiumsdåser. Mountain Dew i alle former for emballage bruger E211 i tillæg til andre konserveringsmidler herunder erythorbinsyre og calcium dinatrium EDTA. Dr. Pepper speciale drikkevarer, herunder kirsebær vanille sodavand, bær og fløde, og kirsebær sodavand, indeholder alle natriumbenzoat. 7 UP produkter flyttet fra natriumbenzoat at bruge kaliumbenzoat og E-vitamin-acetat som konserveringsmidler.

  Kulsyreholdige sodavand og tonic vand drikkevarer, herunder drikkevarer, der er fremstillet under Schweppes mærke også bruge natriumbenzoat som konserveringsmiddel. Sukker- og frugtsmag farvande såsom Nestlés frugt og vand drinks og Saratoga mærke Ripple Vand drikkevarer er også E211 som ingredienser.


  Juice-Based Soft Drinks

  Hsien-Hsien Lei, en biotek og epidemiologisk konsulent, rapporteret i 2007 i "DNA og sygdom", at en kombination af natriumbenzoat og C-vitamin skader mitokondrie DNA i kroppen. Forskningen oprindeligt udført af Peter Piper, en forsker på aldring og en professor i bioteknologi og molekylær biologi på Sheffield University i Storbritannien, isoleret beskadigelse af E211 til cellen DNA.

  Blandingen af ​​ascorbinsyre, almindeligvis kendt som C-vitamin, og E211 eller natriumbenzoat, kombinerer til dannelse benzen. Talrige produkter, herunder Fanta Pineapple og Vault Zero, omfattede de to ingredienser, inden produkterne blev fjernet fra hylderne i 2006 i kølvandet på en retssag, der kræves Coca-Cola til at standse salget. PepsiCo fjernede også E211 fra mange drinks for at forhindre retssager.

 • Tags:

Posts Carousel