Hvad sker der med din krop, når du ikke motion?


 • Hvad sker der med din krop, når du ikke motion?



  Se for meget fjernsyn kan skære ind i din træningstid. Photo Credit Jupiterimages / BananaStock / Getty Images
 • Medicinske fagfolk og fitness-eksperter fortaler motion som en måde at fastholde og opbygge sundhed. Du vende fordelene ved motion, når du holder op med at arbejde ud, og du aldrig opbygge kondition og udholdenhed, hvis du aldrig motion overhovedet. Start en workout regime er sværere efter en lang periode med inaktivitet, men du vil se umiddelbare fordele for din krop.

  Vægt og blodtryk

  Nogle af de primære fordele ved motion omfatter opretholde en sund vægt og regulere blodtrykket. Når du ikke flytte, fra enten valg eller på grund af skade, du forbrænder færre kalorier hver dag. Et overskud af kun 500 kalorier per dag svarer til en vægtforøgelse på 1 pund om ugen eller 4 pounds per måned. Når du tager på i vægt, har du en øget risiko for forhøjet blodtryk, hjertesygdomme og type 2 diabetes. Overvægt gør øvelse sværere, fordi du understrege dine led mere, når du kører eller jogge.


  Knogler og styrketræning

  Sidde eller ligge hele dagen gør dig svag. Medmindre du løbende bruger de store muskelgrupper i kroppen, de ikke styrke. Hvis du er ældre, mister du kampen mod muskelatrofi eller spilde med hvert år, der går. Knogler mister også tæthed med alderen, og mangel på vægtbærende motion spiller en rolle i osteoporose eller knogleskørhed. Din krop reagerer på de krav, du lægger på det, og hvis du ikke motionerer, dine muskler og knogler svækkes med tiden.


  Øvelse for Endurance

  Bare gå op ad en trappe kan gøre dig forpustet, hvis du er ude af form. Mangel på motion kan føre til en mangel på energi og udholdenhed. Den sløvhed du føler yderligere afholder dig fra at deltage i fysisk aktivitet, og den onde cirkel fortsætter. Bryde en lang periode med inaktivitet er ikke let, især hvis du er overvægtig eller har en medicinsk tilstand. Start langsomt med blot et par minutter til fods dagligt får du flytter sikkert.


  Mental Health

  Mangel på motion kan føre til en mindsket følelse af velvære. Din krop mister muskeltonus og styrke og dit selvværd kan lide som følge. Vægtøgning kan føre til social isolation og dårlige spisevaner. Kraftig aerob motion som svømning eller kører stimulerer din krop til at frigive endorfiner. Endorfiner er naturlige smertestillende, der hjælper ophøje dit humør. Genoptagelse fysisk aktivitet gavner din mentale sundhed samt din fysiske sundhed.

 • Tags:

Posts Carousel