Hvad Muskler Er Iron Gym arbejde?

 • In Default
 • January 1
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Hvad Muskler Er Iron Gym arbejde?  Iron Gym er den samlede træning af overkroppen bar. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Iron Gym er et alsidigt træningsredskab, der virker over 15 forskellige muskler i overkroppen. Du har mulighed for at oprette dette stykke udstyr inden for rammerne af en dør og udføre pullups eller chinups. En anden mulighed er at sætte den på jorden og udfører situps, pushups eller dips. Alle disse øvelse arbejde forskellige muskler i overkroppen at øge muskelstyrke og udholdenhed.

  Pullups

  De primære muskler arbejdstimer i pullups er din latissimus dorsi og biceps. Din latissimus dorsi er en muskel placeret i ryggen og er den største muskel i kroppen. Under bevægelsen af ​​en pullup, din krop bruger også sine centrale muskler, også kendt som din mave, obliques og lænd. Disse muskler vil også blive fungeret under situp.


  Pushups

  En anden øvelse, du kan udføre på Iron Gym er pushups. De primære muskler arbejdede i denne øvelse er brystmusklerne, bagsiden af ​​armen, og dine skuldre. Meget ligesom pullup, er din kerne muskler også arbejdet under pushup. Det er vigtigt at bruge din kerne muskler til at gøre denne øvelse korrekt.


  Dips

  Den primære muskel bliver arbejdet, når du udfører dips er dine triceps. Tricep er den tekniske betegnelse for bagsiden af ​​din overarm. I løbet af denne øvelse, også engagere din kerne muskler for at holde god form, i hele bevægelsen. Under denne øvelse, er det muligt at også arbejde nogle af musklerne i brystet.


  Situps

  Brug din Iron Gym for situps. Den primære muskel arbejdes under situps er mavemuskler og obliques. Denne øvelse er udført ved at skubbe dine fødder under Iron Gym, mens det er på gulvet. Dette eliminerer behovet for en partner til at holde dine fødder, mens de udfører denne øvelse.


  Begrænsninger

  Mens Iron Gym er et alsidigt stykke udstyr til overkroppen træning, det mangler evnen til at arbejde på underkroppen. Dette stykke udstyr fungerer bryst, ryg, arme, skuldre og centrale muskler i en række forskellige måder. Dette er hovedårsagen til, at Iron Gym markedsføres som "Total træning af overkroppen Bar."

 • Tags:

Posts Carousel