Hvad Kvindes Kropsbygning Skal Wear Jeans Med Back lommer?

 • In Default
 • January 10
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Hvad Kvindes Kropsbygning Skal Wear Jeans Med Back lommer?  Vælg den rigtige lomme til din kropsform. Photo Credit Thinkstock / Comstock / Getty Images
 • Med så mange kvinders kropstyper, er det ikke underligt der er så mange nedskæringer og stilarter jeans at vælge imellem. Baglommer er praktisk talt en given når de køber en Piar jeans, så det er heldigt, at enhver kropsform kan bære lommer - nøglen er at finde de specifikke typer, der fungerer bedst for din kropsform.

  Boy Shapes

  Kvinder med dreng figurer ønsker at tilføje lidt ekstra kurve til deres bagsider. Dette opnås ved at vælge små lommer, der sidder højere på derriere. En anden måde at give ekstra form til din ramme er at forsøge jeans, der enten har lommer med klap eller forskønnet sorter. Begge disse stilarter vil straks tilføje en passende mængde volumen til din bund for at give det lidt ekstra pift.


  Krumme figurer

  Hvis du søger at nedtone dine kurver, midten til store og mellemstore lommer opnå den perfekte optisk illusion. Damer med større bagdele måske tror lommer gør din form ser større, når der virkelig de har den modsatte effekt. En større lomme placeret i midten af ​​din bagdel og placeret i en lille vinkel bryder op området. Disse lidt justeringer lomme hjælp i at gøre din bund med det samme synes mindre.


  Flade Bottoms

  Hvis du har brug for at kvikke op din bageste, lommer, der sidder højt op er din bedste satsning. Bunden af ​​lommen bør aldrig falde lavere end toppen af ​​dit ben. Derudover vælger jeans, der passer tæt mod kroppen. Løstsiddende jeans kan synes som de maskere fejl, når der virkelig de forstærke dem; så springe baggy par af denim og gå til en god pasform i stedet.


  Apple Former

  Forlommer kan gøre en forskel for visse kropstyper så godt. Hvis du er æble formet - hvilket betyder at du er bredere i midten af ​​din ramme - faux-forlommer kan hjælpe dine jeans til at passe mere stramt mod kroppen og strømline din midten. Parret med en høj stretch denim, kan du kysse den frygtede muffin top farvel.

 • Tags:

Posts Carousel