Hvad kvalificerer som en Statement halskæde?

 • In Default
 • January 29
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Hvad kvalificerer som en Statement halskæde?  Mange forskellige stykker betegnes som statement halskæder. Photo Credit Frazer Harrison / Getty Images Entertainment / Getty Images
 • Der er tonsvis af måder at vise din stil. En af disse måder er en erklæring halskæde. Erklæring halskæder er navngivet sådan, fordi de virkelig gør en erklæring. Plukke ud din erklæring halskæde behøver ikke at være hård. Der er masser af forskellige stilarter af denne tendens, men at identificere en erklæring halskæde er enkel, når du ved, hvad man skal kigge efter.

  Definition

  Erklæring halskæder er nemme at identificere, fordi de er chunky, unikke og opsigtsvækkende. De kommer i en sværm af stilarter fra metalliske halskæder og juvelbesatte stykker til farverige hals stykker og beaded baubles. Det vigtigste ting at bemærke er, at erklæring halskæder er beregnet til at være det vigtigste, der definerer stykke af dit outfit. De er formodes at være interessant og gøre opmærksom på dit bryst område - alt imens krydre dit outfit. Derfor kan enhver halskæde, der falder ind under dette enorme definition kaldes en erklæring halskæde.


  Hvordan til at bære dem

  Erklæring halskæder kan være klædt op lige så let som de er klædt ned. Prøv din med en cocktail kjole til en aften i byen; i løbet af dagen, en erklæring halskæde ser perfekt chic med en simpel tee eller tank top og jeans. Det fede ved erklæring halskæder er, at de kan bæres med enkle udseende, som omdrejningspunktet for dit outfit. Slip din på over en grundlæggende udseende til øjeblikkeligt tilføje en stilfuld punch.


  Picking halskæde for dig

  Hvis du leder efter dit første erklæring halskæde, starte med en simpel metal stykke. En overdimensioneret, chunky kæde arbejder med næsten alt i dit skab. Det kan passe mere som en stiv flip eller komme i længere længder afhængigt af dine præferencer. Metal halskæder med store vedhæng er også en smart løsning. Hvis du er mere dristige, prøv en farvet halskæde, som tilføjer en pop til en neutral-farvet garderobe, men kan også tilføje krydderi til enkle prints.


  Iført dit Halskæde

  Fordi din halskæde gør en erklæring, skal du sørge for resten af ​​dit tilbehør forblive dæmpet. Læg ikke op på armringe, ringe og overdimensionerede øreringe, der vil gøre dig til at se alt for accessorized. Enkel, delikate smykker supplerer din halskæde uden at dominere dit look. Studs eller enkle hoops og en grundlæggende armbånd er alt hvad du behøver for at supplere en fantastisk erklæring halskæde.

 • Tags:

Posts Carousel