Hvad Kjole Har du bære med Suede Flat Ankle Boots?

 • In Default
 • September 20
 • 13 Views
 • 0 comments

 • Hvad Kjole Har du bære med Suede Flat Ankle Boots?  "American Idol" finalist Thia Megia par hendes ankel støvler med shorts og en lys skjorte i Los Angeles. Photo Credit Kevin Winter / Getty Images Entertainment / Getty Images
 • Suede flad ankelstøvler er et efterår og vinter hæfte for mode-forward, og når kæmper med hvad at parre dem med, kan mulighederne synes endeløs. Mens jeans og en slouchy t-shirt er en sikker satsning, en behagelig og stilfuld kjole er en automatisk opgradering. Visse kjoler vil perfekt supplement din form og hudfarve, så være på udkig efter de silhuetter og nuancer, der ser bedst på dig.

  Check For Længde

  Sørg for, at kjole hits på passende længde. Kortere damer kan opdage, at ankelstøvler gør ben ser Stumpy, forårsager hele outfit til at se frumpy. Hvis du rokkende ankel-længde støvler, bør din kjole hit lige over eller under knæet for at undgå en akavet cutoff. Midi-lange kjoler og blyant nederdele er no-nos for denne type fodtøj - bit af huden, de udsætter ser lidet flatterende. At forlænge benene, parre ankelstøvler med korte kjoler, og slid med strømpebukser at undgå at vise for meget hud.


  Kjole til vejret

  En slouchy sweater kjole er en fantastisk mulighed for at parre med dine ankelstøvler i køligere vejr. Off-the-skulder sweater kjoler parret med uigennemsigtige leggings er en hyggelig og moderigtigt valg, mens en jersey kjole i en rig farve vil tage sig godt med neutrale-farvede støvler. Comfy og afslappet, vil disse udseende tage dig fra morgenmad til middag i stil. Til sommer, pair let og Breezy boheme-inspirerede kjoler med flade støvler til en smuk-møder-seje-girl look. Bomuld kjoler parret med denim veste er en nem måde at vise din ruskind fodtøj.


  Efterligne Trends

  Berømtheder som Kate Bosworth og Rachel Bilson har perfektioneret de ruskindsstøvler tendens ved at parre dem med grungy stykker såsom flannel skjorter og denim cutoffs. Bær ankel støvler med afslappede stykker såsom en denim kjole til et look, der synes ubesværet. For et look, der er behagelig og afslappet, parre disse støvler med mørke vask skinny jeans og en læderjakke eller slouchy tee.


  Perfekte Mønstre

  Kig efter kjoler, der er afslappet, men kan klædt op så let. En sød, blomstret kjole vil se sød med ruskind ankel støvler og en læder bombefly jakke eller denim vest, men vil se lige så sød parret med kiler til aften. Sats på kjoler, der kan udføre dobbelt pligt. Chevron-trykte kjoler og andre finurlige mønstre såsom en fugl print vil se smuk og sjov parret med ruskind ankelstøvler.

 • Tags:

Posts Carousel