Hvad kan man forvente i de sidste stadier af kræft

 • In Default
 • December 22
 • 118 Views
 • 0 comments

 • Hvad kan man forvente i de sidste stadier af kræft  Smertelindring er vigtig i de sidste stadier af kræft. Photo Credit http://www.sxc.hu
 • Oversigt

  Kræft skrider i etaper, hver med sit eget sæt af udfordringer. De sidste stadier af kræft kan være særligt svært - både fysisk og følelsesmæssigt - for dig og din familie. Vide, hvad forventer kan reducere angst for at sige farvel til din elskede.


  Hospice Care Team

  En af de første ting at forvente med en terminal cancer diagnose er indførelsen af ​​hospice pleje team. Dette er en direkte henvisning fra patientens praktiserende læge. Hospice pleje team består af en sygeplejerske, hjem sundhed aide, socialrådgiver, medicinsk direktør og åndelig omsorg rådgiver. Hver person på pleje holdet vil bistå i pleje af patienten og bestemme, hvad der er bedst for hendes behov. De vil besøge hjemmet eller hospice indlæggelse facilitet efter behov af patienten. De vil administrere medicin, rense patienten, hjælpe hende og hendes familie med klare mekanismer og gøre hende komfortable. Vigtigst, de er der til at besvare vigtige spørgsmål, at patienten og familien måtte have.


  Nedsat indtagelse

  Én ting at forvente i de allersidste faser af kræft er en gradvis reduktion i mad og vand indtag. Dette er kroppens naturlige måde at lukke ned. Det skal forstås, at hvis fødevarer tvinges på patienten, vil det kun forlænge døden og kan forårsage mere smerte for patienten. Store organer er begyndt at lukke ned, og som de gør, er de ikke længere i stand til nemt at fungere som før - dette inkluderer fordøjelsessystemet, tarme, nyrer og tarme. Din elskede i sidste ende kan stoppe med at tage væsker. Dette er undertiden benævnt som "terminal dehydrering." Toothettes kan anvendes til at aftørre omkring patientens mund, når dehydrering begynder. Disse toothettes vil holde munden området ren og hjælper til at placere tungen inde i munden, hvis nødvendigt.


  Nedsat aktivitet

  Når de fleste kræftpatienter er i deres sidste faser af deres sygdom, vil de sandsynligvis blive helt sengeliggende eller endda koma. De kan forblive seng bundet i flere dage eller uger - det er her fordelene ved hospice pleje holdet kommer i Teamet vil hjælpe flytte, ren og ændre patientens tøj, seng puder, kateter og bleer efter behov.. De kan også administrere medicin og ilt til at hjælpe patienten forbliver behageligt, mens hun er i sengen. Holdbar medicinsk udstyr såsom en hospitalsseng, et æg tremmekasse madras og over-the-seng tabellen kan bringes i at hjælpe med omhu. I de sidste par timer af livet, kan patienten blive bevidstløs eller helt ikke reagerer; dette er en normal fase i dødsprocessen.


  Fysiske ændringer

  Når sygdommen har overhalet kroppen og organerne er påvirket, kan fysiske ændringer begynder at dukke og ske hurtigt. En af de første synlige tegn kan være patientens hud skifte til en blålig, grålig farve på tæerne, læber og fingerspidser - en proces, der kaldes marmorering. Dette skyldes begrænsningen af ​​ilt i hele kroppen. Patienten kan også spike en meget høj feber på op til 104 grader-dette er også en normal tegn på kroppen lukke ned. Patienten vil sandsynligvis begynde uregelmæssige vejrtrækning mønstre på dette tidspunkt - nogle gange går flere minutter mellem vejrtrækninger. Til sidst vejrtrækning vil stoppe helt, og patientens hjerte vil også stoppe, med døden til følge.

 • Tags:

Posts Carousel