Hvad hydrolyseres Corn Gluten?

 • In Default
 • July 30
 • 15 Views
 • 0 comments

 • Hvad hydrolyseres Corn Gluten?  Hydrolyseret majsgluten fremstilles ved vådformaling majs. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Hydrolyseret majsgluten og majsglutenmel, eller CGM, er biprodukter skabt under den våde formaling af majs. Ifølge Miljøstyrelsen eller EPA, glutens er "en klasse af proteiner, der findes i forskellige afgrøder som majs, hvede og kartofler." Hydrolyseret corn gluten er nogenlunde det samme som majsglutenmel, bortset fra at det er vandopløseligt og kan derfor sprøjtes om nødvendigt.

  Historie

  CGM blev opdaget i 1985 af Iowa State University professor Nick kristne til at være en effektiv naturlig herbicid. Kristne blev udstedt patenter i 1991 og 1993 til brug for CGM på markafgrøder og hjem haver. I 1993 kristne hævdede også et patent på brugen af ​​hydrolyserede proteiner fra CGM som herbicid. I november 2010, forbliver kristne ansat på universitetet og fortsætter med at forske naturligt forekommende herbicider.


  Herbicid

  Hydrolyseret majsgluten har vist sig at være så meget som fire gange mere effektiv end CGM til bekæmpelse af væksten af ​​ukrudt og andre uønskede planter. Anvendelsen af ​​majs proteiner på planter hæmmer roden væksten af ​​spirende planter uden bivirkninger til modne planter, indtil du når en koncentration omkring £ 80. af CGM per 1.000 kvadratfod jord. Når de anvendes korrekt, vil ukrudt danne en skyde, men ingen rodsystem, og dermed dør kort efter spiring.


  Konsum

  Hydrolyseret majsgluten og CGM er sikre til konsum, men som sjældent anvendes til sådanne formål på grund af deres smag. A 2001 undersøgelse fra det amerikanske Department of Agriculture offentliggjort i "Journal of Agricultural and Food Chemistry" fundet, at spaghetti tilberedt med CGM havde et højt proteinindhold og lignende kok vægt til at styre-gruppe spaghetti. Forskerne fandt imidlertid, at forhøjede koncentrationer af CGM fremstillet en stærkere gæring smag og således faldt den samlede smag kvaliteten af ​​spaghetti.


  Foderbrug

  Selvom ikke foretrukket af mennesker, hydrolyseres majsgluten og CGM anvendt i dyrefoder som proteintilskud. En 1995 undersøgelse offentliggjort i "Journal of Agricultural and Food Chemistry" med titlen "Evaluering af Majsglutenmel som proteinkilde i Tilapia kostvaner" fundet, at eksperimentelle diæter til landbrugsproduktindustrien hævet tilapia indeholder CGM producerede højere vægt gevinster end standard kommercielle kostvaner, ikke indeholdt CGM.


  Ekspert Insight

  Ifølge EPA, CGM og hydrolyseret majsgluten er ikke kendt for at være giftige for mennesker på nogen måde, og kan spises regelmæssigt, hvis valgt. Disse produkter er heller ikke blevet identificeret til at have nogen toksisk virkning på andre pattedyr, fugle eller fisk. Når det bruges som et ukrudtsmiddel, er hydrolyseret majsgluten vist sig at være særligt effektivt mod "crabgrass, krybende hvene, smarte ukrudt, mælkebøtter, redroot bigweed, portulak, lam kvartal, rævehale, hanespore og Bermuda græs," den EPA stater.

 • Tags:

Posts Carousel