Hvad gør du for et Cheerleading Physical?

 • In Default
 • March 18
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Hvad gør du for et Cheerleading Physical?  En fysisk eksamen med til at sikre du er rask nok til at være en cheerleader. Photo Credit Comstock / Comstock / Getty Images
 • En cheerleading fysisk, også kaldet en sports fysisk eller en pre-deltagelse eksamen, er en lægeundersøgelse, der ofte påkrævet forud for at deltage i en sport. Mange stater kræver, at atleterne gennemgår en fysisk, før du begynder en konkurrencesport, ifølge hjemmesiden TeensHealth. Formålet med en cheerleading fysisk er at afgøre, om du er rask nok til at udholde fysisk aktivitet er forbundet med sporten.

  Medical History

  Den første del af en cheerleading fysisk vil indebære en spørgerunde, hvor din læge vil få indsigt i din medicinske fortid. Du vil besvare spørgsmål om sådanne skader, du måtte have haft, såsom pauser, brud eller hjernerystelse samt eventuelle tidligere operationer. Du vil informere din læge om eventuelle allergier, du har, eller nogen medicin eller naturlægemidler kosttilskud du i øjeblikket tager. Din læge vil bede om din familie sygehistorie. Fordi mange kroniske sygdomme er genetiske, kan det hjælpe med at bestemme din risiko for visse betingelser, der kan påvirke din cheerleading ydeevne.


  Overvejelser

  Selvom du kan blive fristet til at bøje sandheden, besvare spørgsmål ærligt og grundigt er den eneste måde for din læge for at få en præcis sygehistorie. TeensHealth bemærker, at mange læger anser sygehistorie den vigtigste del af det fysiske. Husk, at din læge er der ikke for at dømme dig, men snarere for at hjælpe dig. Må ikke bare give svar, du mener, at din læge ønsker at høre.


  Fysisk undersøgelse

  Når den verbale aspekt af cheerleading fysiske er færdig, en fysisk undersøgelse er næste. En fysisk undersøgelse omfatter måling af højde, vægt, blodtryk og din puls. Din læge vil udføre vision test for at sikre dit syn er normalt. Under fysisk undersøgelse, vil dine arbejdsstillinger, styrke, reflekser og fleksibilitet vurderes. Din læge vil kontrollere sundheden for dit hjerte, lunger, hals, ører, næse og mave.


  Resultater

  Baseret på resultaterne af din sygehistorie og fysisk undersøgelse, vil din læge gøre en af ​​to ting. Hvis alt tjekker, vil du blive ryddet for at cheerlead og givet den rette papirarbejde, der angiver dette. Hvis din læge opdager noget, som han mener kan holde dig fra sikkert deltage i cheerleading, kan han bestille flere tests og en opfølgende eksamen.

 • Tags:

Posts Carousel