Hvad gør Boys Wear til Gymnastik?

 • In Default
 • December 10
 • 13 Views
 • 0 comments

 • Hvad gør Boys Wear til Gymnastik?  Leotards er generelt reserveret til konkurrencen. Photo Credit Creatas / Creatas / Getty Images
 • Gymnastik appellerer til både drenge og piger. For drengene er det en chance for at forbedre deres fitness-niveau, samt en chance for at øge deres styrke. Hvad en dreng bærer til gymnastik kan afhænge af hans skole eller træner. Og mens hunnerne typisk bliver bedt om at bære strømpebukser, drenge sandsynligvis vil ikke have at bære officielle uniformer medmindre deltage i en konkurrence.

  Tops

  Når øve i et motionscenter eller laver gymnastik på en amatør niveau, behøver drenge kun bære en regelmæssig, behagelig T-shirt til gymnastik. Så længe den T-shirt er ikke så overdimensioneret, at det hæmmer bevægelse, enhver fysisk fiber T-shirt fungerer godt. Når deltage en konkurrence, kan drenge være forpligtet til at bære en fuld længde trikot eller todelte Spandex uniform, som vil træde i stedet for praksis beklædningsgenstande. Når du er i tvivl, så spørg træneren på forhånd, hvad han foretrækker drenge til at bære, mens på gulvet.


  Bottoms

  En dreng kan bære eventuelle komfortable bunde til praksis. Athletic shorts, kompression shorts og sweatpants er alle acceptable for praksis formål. Meget af drenge gymnastik vil bestå af tumbling, så komfort og manøvredygtighed er de vigtigste faktorer i at vælge de rigtige bunde. Når i en konkurrence, vil bundene slidte være en del af en fuld-længde trikot, som ofte leveres af gymnastik skole eller team. Gymnastik leotards kan også købes i to matchende stykker, med en tank top og Spandex bukser. Bare sikre, at praksis klæder skæres tæt nok på kroppen til at undgå at hænge fast på udstyret.


  Fodtøj og tilbehør

  Gymnastik er typisk praktiseres i bare fødder, så du bør ikke nødt til at købe specielle sko til drenge. Sokker bør undgås, da de kan forårsage glidning på måtterne. Når det kommer til andet tilbehør og beklædningsgenstande, bør ringe, halskæder, armbånd og ure undgås, især når praktiserende tumbling. De kunne hage og forårsage skade.


  Konkurrence Uniform

  Konkurrencen uniform, en fuld trikot, kan leveres af en skole eller motionscenter, men du kan også være nødvendigt at købe et fra en gymnastik speciale butik. Alle andre gymnastik tilbehør til teamet, såsom håndled bands, kan leveres af holdet for enhed.

 • Tags:

Posts Carousel