Hvad er Venlafaxine HCL?

 • In Default
 • December 9
 • 63 Views
 • 0 comments

 • Hvad er Venlafaxine HCL?  Antidepressiva Kreditering barn bevis pille flasker billede ved igor kisselev fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Antidepressiva er en klasse af medicin til formål at behandle depression og andre psykiske lidelser, såsom angst. Flere typer af antidepressiva findes, såsom MAO-hæmmere, tri- og tetracyclics og selektive reuptake hæmmere rettet mod serotonin og noradrenalin, eller begge dele. På trods af forskellene, er hvert lægemiddel udviklet til at genoprette kemisk ubalance i hjernen. Venlafaxine HCL er et antidepressivt middel i klassen af ​​selektive serotonin-noradrenalin reuptake hæmmere, eller SNRI.

  Indikationer

  Venlaxafine er en antidepressiv medicin anvendes til behandling af en række psykiske lidelser. Det er designet til at genoprette balancen af ​​serotonin og noradrenalin i hjernen hos individer diagnosticeret med depressive, angst og panikangst. For angst, er venlafaxin indikeret til behandling af generaliseret angst eller social angst. For depression, er det bruges til svær depression, ifølge drugs.com.


  Bivirkninger

  Bivirkninger kan forekomme, mens du tager venlafaxin. Almindelige og mindre alvorlige bivirkninger omfatter mundtørhed, kvalme, nedsat sexlyst, øget appetit og vægtændringer og sløret syn. Andre alvorlige bivirkninger berettiger at kalde en læge eller søge lægehjælp. De omfatter forhøjet blodtryk og uregelmæssig hjerterytme, blå mærker og blødning let, svær blærer på huden eller udslæt, høj feber eller rystelser. Det er også vigtigt at overvåge humørsvingninger og angst, søvnløshed, irritabilitet, mani og selvmordstanker. Søg læge, hvis der er nye symptomer, eller hvis eksisterende symptomer bliver værre, mens du tager venlafaxin ifølge drugs.com.


  Dosering og administration

  Venlafaxin fås i kapsler, der bør tages med mad og et fuldt glas vand. Sluge medicinen helhed; det bør ikke knuses eller tygges. For personer, der ikke kan sluge medicinen hele, kan den åbnes og indholdet indeni drysses på æblemos. Venlafaxin bør tages på samme tidspunkt hver dag, og det kan tage op til fire uger for symptomer at forbedre, efter rxlist.com. Det anbefales at undgå indtagelse af alkohol under venlafaxin, da det kan forøge forekomsten og sværhedsgraden af ​​bivirkninger.


  Advarsel

  Den amerikanske Food and Drug Administration advarer om, at antidepressiva har vist sig at øge risikoen for selvmordstanker og adfærd i nogle børn, teenagere og unge voksne. Personer, der tager venlafaxin til depression kan opleve en forværring af depression symptomer, herunder selvmordstanker, ifølge rxlist.com. Personer, der tager venlafaxin bør overvåges for ændringer i adfærd eller forværring af kliniske symptomer, især ved den første anvendelse af venlafaxin eller efter skiftende doser.


  Lægemiddelinteraktioner

  Venlafaxin bør ikke anvendes samtidig tage en klasse af antidepressiva kaldet MAO-hæmmere. Personer, der tager visse lægemidler for smerter, gigt, feber eller hævelse bør tale med en læge, før du tager venlafaxin, da disse lægemidler sammen med venlafaxin kan få kroppen til at bløde eller blå mærker lettere ifølge rxlist.com. Andre medikamenter, såsom blodfortyndende medicin, antidepressiva, typiske og atypiske antipsykotika og medicin til svampeinfektioner kan interagere med venlafaxin.

 • Tags:

Posts Carousel