Hvad er vægttab stof kaldet Fucoxanthin?

 • In Default
 • February 13
 • 14 Views
 • 0 comments

 • Hvad er vægttab stof kaldet Fucoxanthin?  Fucoxanthin er et pigment i tang, som kan øge vægttab. Photo Credit Vand og tang billede af hr Shemp fra Fotolia.com
 • Fucoxanthin er et carotenoid pigment fundet i spiselige brunalger som Undaria pinnatifida, også kendt som wakame og Hijikia fusiformis, også kendt som hijiki. Disse typer af tang er almindeligt anvendt i japanske køkken. En oktober 2009 Artikel i "The Journal of Toksikologiske Sciences" bemærker, at ud over at stimulere vægttab i mus fucoxanthin har vist sig at have anti-inflammatorisk, antidiabetiske og anticancer aktiviteter; har dog ingen undersøgelser udført på mennesker for at bekræfte disse virkninger.

  Menneskelige Studies

  Kun er i øjeblikket blevet udført en undersøgelse på mennesker, som har evalueret effektiviteten af ​​fucoxanthin tilskud til vægttab. En undersøgelse offentliggjort i januar 2010 udgaven af ​​tidsskriftet "Diabetes, Obesity and Metabolism" rapporterer, at tillægget, Xanthigen, som indeholder 300 mg granatæble frø olie og 300 mg brun tang ekstrakt steget markant vægttab og nedsat kropsfedt og lever fedtindhold i overvægtige kvinder behandlet i 16 uger.


  Animal Studies

  En undersøgelse i september 2010 spørgsmålet om "Biotechnology Journal" rapporterer, at på kosten niveauer mellem 0,05 og 0,2 procent fucoxanthin nedsat abdominal fedt, vægtøgning, cirkulerende lipider og kolesterol i mus fodret en diæt med højt fedtindhold. En anden undersøgelse i september 2007 spørgsmålet om "Journal of Agricultural and Food Chemistry" rapporterer, at diabetiske mus fodret med en kost med 0,1 procent fucoxanthin og 6,9 procent fiskeolie fået mindre vægt og 0,2 procent kosten fucoxanthin uden fiskeolie tilskud væsentligt sænket blodsukker og insulinniveauer. Resultaterne fra dyreforsøg tyder fucoxanthin kan være effektive til stimulering vægttab hos mennesker og potentielt positiv indflydelse glukose og fedtstofskiftet.


  Virkningsmekanisme

  Under normal stofskifte kroppen producerer varme. Fucoxanthin øger mængden af ​​energi, der frigives som varme i fedtvæv, en proces også kaldet termogenese. En undersøgelse offentliggjort december 2009 i tidsskriftet "Molekylær ernæring og fødevareteknologi forskning" rapporterer, at fucoxanthin påvirker flere enzymer involveret i fedtstofskiftet forårsager en stigning i produktionen af ​​energi fra fedt.


  Toksicitet

  Den menneskelige undersøgelse offentliggjort i januar 2010 i tidsskriftet "Diabetes, Obesity and Metabolism" rapporterer, at kvinder behandlet med kosttilskud, har Xanthigen i 16 uger ikke rapportere eventuelle alvorlige negative virkninger. En toksicitetsundersøgelse i oktober 2009 spørgsmålet om "The Journal of toksikologiske Sciences" rapporterer, at ved doser på 500 og 1.000 mg / kg per dag i 30 dage fucoxanthin ikke påvirkede lever, nyre, milt og gonadale væv i mus; dog fucoxanthin gjorde betydeligt ophøje niveauer af total kolesterol. Denne undersøgelse kun måles total kolesterol og ikke specifikt måle effekterne af Fucoxanthin på lipoproteiner med høj densitet, også kendt som gode kolesterol og lav density lipoprotein, også kendt som dårlige kolesterol.


  Kosttilskud

  Fucoxanthin kosttilskud indeholder oftest andre ingredienser, der også kan stimulere vægttab. Mange kosttilskud rapporterer ikke nøjagtigt, hvor meget fucoxanthin de indeholder. Andre Bemærk ækvivalente doser af fucoxanthin der er mellem 2 og 5 mg pr kapsel. I den menneskelige undersøgelse offentliggjort i januar 2010-udgaven af ​​"Diabetes, Obesity og Metabolisme," svarer kosten dosis fucoxanthine i tillægget Xanthigen at øget vægttab var 2,4 mg per dag.

 • Tags:

Posts Carousel