Hvad er symptomerne, der kvalificerer til medicinsk marihuana?

 • In Default
 • October 17
 • 3 Views
 • 0 comments

 • Hvad er symptomerne, der kvalificerer til medicinsk marihuana?  Medicinsk marihuana er foreskriver for forskellige symtoms. Photo Credit Cannabis billede ved Pablo Peyrolón fra Fotolia.com
 • Marihuana har været brugt til medicinske, åndelige og rekreative formål dating så langt tilbage som før Kristus. Californien var den første stat til at afkriminalisere hash og anerkende det som et lægemiddel til behandling af flere lidelser. Tretten andre stater har fulgt trop, senest New Jersey i 2010. Den mest aktive ingrediens findes i marihuana er THC. Det har psykoaktive og fysiologiske egenskaber, som kan lindre symptomer på mange tilstande og sygdomme. Når en patient udviser specifikke symptomer og er hjemmehørende i en stat, der har legaliseret hash, kan han få stoffet med en læges recept.


  Kvalme og opkastning

  Når en patient oplever kvalme og opkastning, kan marihuana ordineres. Patienten skal have en sygdom eller undergår en behandling med sådanne bivirkninger der ville forårsage kvalme og opkastning. Når en patient er diagnosticeret med cancer, den mest almindelige behandling er kemoterapi. Mange læger ordinere marihuana til at lindre kvalme og opkastning i forbindelse med behandling. Ifølge Cancer.org har cannabinoid narkotika THC blevet godkendt af den amerikanske Food and Drug Administration, FDA, til brug i lindre kvalme og opkastning og øget appetit på mennesker med kræft.


  Smerte

  Marijuana anvendes til patienter med kroniske smerter. Multipel sklerose, amyotrofisk lateral sklerose og gigt er blot et par forhold, som kan forårsage uudholdelig smerte. Ifølge National Pain Foundation, har talrige undersøgelser nu fastslået, at cannabinoider bidrage til at mindske smerter og påvirker en lang række symptomer og kropsfunktioner. THC er blot en af ​​cannabinoiderne findes i marihuana.


  Forhøjet intraokulært tryk

  Øget intraokulært tryk er en bivirkning associeret med glaukom. Ifølge Glaucoma.org, har ingen undersøgelser vist, at marihuana kan sikkert og effektivt lavere intraokulært tryk bedre end de mange forskellige lægemidler på markedet i øjeblikket. På trods af dette, mange læger stadig ordinere marihuana til dette brug. Marihuana nedsætter blodtrykket, derfor det menes at sænke trykket i øjet.

 • Tags:

Posts Carousel