Hvad er protein forgiftning?

 • In Default
 • April 13
 • 907 Views
 • 0 comments

 • Hvad er protein forgiftning?  Fisk er en fremragende kilde til protein. Photo Credit Ablestock.com/AbleStock.com/Getty Images
 • Tidlige amerikanske opdagelsesrejsende, der havde at overleve alene på magert kød, såsom kaniner, engang udviklet medicinske problemer, der lignede sult. Denne betingelse, kendt som protein forgiftning eller kanin sult, er en medicinsk tilstand, hvor din krop ikke få nok af de nødvendige næringsstoffer, selvom du spiser tilstrækkelige mængder af kalorier. Protein forgiftning er sjælden, selv om det er muligt, hvis du kun spiser magert kød.

  Makro og mikronæringsstoffer

  Der er to hovedkategorier af næringsstoffer: makro og mikro. Makro-næringsstoffer er disse næringsstoffer, der giver kalorier til din krop: fedtstoffer, proteiner og kulhydrater. Mikronæringsstoffer er de næringsstoffer, der ikke leverer kalorier, men som vores krop har brug for at fungere ordentligt, såsom vand, vitaminer og mineraler. Du er nødt til jævnligt spiser både mikronæringsstoffer og makronæringsstoffer for at bevare optimal sundhed. I modsat fald kan resultere i underernæring, sult og mangel på næringsstoffer.


  Kalorier

  Din krop bruger energi taget fra makronæringsstoffer at udføre kropsfunktioner. Når du spiser mad, det indeholder en vis mængde energi målt som kalorier. Ifølge University of Illinois i Urbana-Champaign, et enkelt gram protein giver 4 kalorier. Den gennemsnitlige person har brug for omkring 2.000 kalorier om dagen, selv om dette beløb varierer afhængigt af din alder, køn og aktivitetsniveau. Det er muligt at få alle de kalorier, din krop har brug ved at spise protein, men på bekostning af at begrænse de andre makronæringsstoffer. Opnå en høj procentdel af dine kalorier fra protein er hvad der fører med tiden til protein forgiftning.


  Protein Beløb

  Protein er en vigtig makronæringsstoffer og én din krop har brug for at overleve. Proteiner er sammensat af aminosyrer. Efter indtagelse protein, kroppen nedbryder de aminosyrer og bruger dem til at erstatte de proteiner, der findes i din krop. USA Department of Agriculture anbefaler, at du får omkring 10 til 35 procent af kalorier fra protein, mens du har brug for omkring 20 til 35 procent af dine kalorier fra fedt og resten fra kulhydrater.


  Protein Forgiftning

  Spise en kost for højt proteinindhold kan, efter flere uger, resultere i dødsfald. Ifølge Food and Nutrition Board for National Institute of Medicine, "kanin sult" kan opstå, når du får 45 procent af dine kalorier fra protein. Sådanne proteinrige kost kan føre til symptomer, der omfatter kvalme, svaghed og diarré, de disse symptomer aftager når proteinindholdet i din kost reduceres ved at øge mængden af ​​fedt eller kulhydrater.

 • Tags:

Posts Carousel