Hvad er Noni Seed Oil godt for?

 • In Default
 • December 3
 • 29 Views
 • 0 comments

 • Hvad er Noni Seed Oil godt for?  Noni frø olie kommer fra et træ i forbindelse med den afrikanske kaffe plante. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Noni frø olie udvindes af frø af en lille stedsegrønt træ, der vokser i de tropiske områder i Sydøstasien, Australien, New Zealand, Ny Guinea og de polynesiske øer. Anlægget har en lang tradition for anvendelse som farvestof i disse regioner. I dag, Noni juice og forskellige næringsmidler af frugt og blade af træet markedsføres som sundhed tonika. Noni frø olie bruges udvortes til at løse inflammatoriske hudsygdomme og ledsmerter forbundet med gigt og gigt. Selvom undersøgelser er begrænset, er der tegn på, at forbindelser i olien kan have anti-inflammatoriske egenskaber.

  Botanisk beskrivelse

  Det botaniske navn for noni er Morinda citrifolia. Dette træ er også kendt af mange almindelige navne, herunder indisk mulberry, mengkudu, kanariefugl træ, hog æble, hund bolle, ost frugt, opkast frugt og store Morinda. Træet bærer blomster og frugt-året rundt. Selvom de store blomster er attraktive og duftende, den modne frugt giver en lugt, der minder om gamle ost, deraf øgenavne ost frugt og opkast frugt.


  Kemisk sammensætning

  Noni frugt, som er multi-seeded, er en kilde til kalium og vitamin A og C, i henhold til "Physicians 'Desk Reference for naturlægemidler." Urten indeholder også talrige forbindelser, der producerer medicinske virkninger, såsom scopoletin, asperuloside, rutin, linolsyre og forskellige terpenoider, aminosyrer, alkaloider, anthraquinoner og flygtige olier.


  Farmakologiske virkninger

  Kollektivt, de aktive midler i noni er antivirale, antibakterielle, antioxidant, analgetisk, anti-tumor og hypotensive, hvilket betyder urten kan nedsætte blodtrykket. Noni er under undersøgelse som en potentiel behandling af brystkræft og prostatakræft, ifølge National Center for komplementær og alternativ medicin. Noni frøolie er anti-inflammatorisk og effektivt modvirker acne og andre inflammatoriske hudsygdomme, såsom eksem.


  Videnskabelige beviser

  De fleste af peer-reviewed forskning om noni har målrettet virkningerne af saft og blade ekstrakt, ikke noni frøolie. Imidlertid har nogle undersøgelser blevet offentliggjort på fordelene ved en af ​​dens vigtigste komponenter - linolsyre. Når du indtager linolsyre, kroppen omdanner det til gamma-linolensyre. GLA tilskud kan medvirke til at reducere hævelse, stivhed og ledsmerter forbundet med rheumatoid arthritis og nerve smerter forbundet med diabetisk neuropati, ifølge University of Maryland Medical Center. Imidlertid vides det ikke med sikkerhed, om linolsyre leverer anti-inflammatoriske og analgetiske fordele, når de anvendes på huden. I en 2010 undersøgelse offentliggjort i "mediatorer af inflammation," forskere spekulere, at linolsyre og squalen kan spille en rolle i regulering af talgproduktion, en faktor involveret i acne. Specifikt teorien er, at disse forbindelser inhiberer sebum sekretion ved hjælp af nuklear receptor proteiner kaldet peroxisomproliferatoraktiveret receptorer som en vej.


  Sikkerhedsforanstaltninger Overvejelser

  Er blevet rapporteret nogen kendte bivirkninger fra brugen af ​​noni frø olie, men data angår sikkerhed og effektivitet er begrænset. Hvis du oplever en lokal allergisk reaktion på noni frøolie, ophøre med at bruge og se din læge eller hudlæge.

 • Tags:

Posts Carousel