Hvad er Gennemsnitlig kalorieindtag af mennesker?

 • In Default
 • January 23
 • 228 Views
 • 0 comments

 • Hvad er Gennemsnitlig kalorieindtag af mennesker?  Mængden af ​​kalorier forbruges varierer rundt om i verden. Photo Credit Comstock / Comstock / Getty Images
 • Kalorieindtag varierer rundt om i verden. Ifølge De Forenede Nationers Levnedsmiddel- og Landbrugsorganisation og USDA, amerikanerne forbruge flere kalorier hver dag end nogen anden samfund i verden. Dette kunne redegøre for det faktum, at USA er også det fedeste land i verden, med mere end 30 procent af befolkningen falder i fede kategori. Asiatiske lande har meget lave satser for fedme i sammenligning. Lidt mere end 3 procent af befolkningen i Japan og Sydkorea er fede.

  Vestlige verden

  Ifølge USDA Økonomisk Research Service, den gennemsnitlige amerikanske forbruger mere end 3.600 kalorier om dagen. Det er 20 procent højere end gennemsnittet i 1970'erne. Gennemsnittet for Europa er en smule lavere, på 3394 kalorier om dagen.


  Udvikling Verden

  Tal gå ned som du bevæger dig ind i mere fattige områder i verden. For eksempel er den gennemsnitlige kalorieforbrug i udviklingslande i Asien er 2648 kalorier om dagen. I Afrika syd for Sahara, er det 2.176 kalorier. Latinamerika og Caribien billetpris bedre til 2791 kalorier om dagen.


  Fødevaredatabanken

  I USA og Europa, er mængden af ​​kalorier forbruges jævnt fordelt blandt korn, kød og fjerkræ og fedtstoffer. I forhold til Europa, USA har en lidt lavere forbrug af fedtstoffer, men et højere indtag af sukker, begge er 18 procent af den daglige samlede kalorie. I Europa, 21 procent af kalorier kommer fra fedt, men kun 11 procent kommer fra sukker og sødestoffer. Fattige eller udviklingslandene har et højt indtag af korn og stivelsesholdige rødder og grøntsager, med en meget lavt indtag af kød. I Nordafrika, 62 procent af de kalorier kommer fra korn, sammenlignet med 23 og 25 procent i USA og Europa, hhv.


  Overvejelser

  De kaloriefattige tal er baseret på den samlede fødevareforsyning, eller mængden af ​​mad til rådighed i et land baseret på produktion og eksport numre. Nogle eksperter mener, at disse ikke er rigtige tal, og skal du fratrække omkring 1000 kalorier fra alle grupper, da en del af den tilgængelige fødevarer er tabt på grund af fordærv, madlavning og andre faktorer. I så fald ville det gennemsnitlige daglige forbrug være omkring 2.600 kalorier i USA og 1.100 i Afrika.

 • Tags:

Posts Carousel