Hvad er fordelene ved Yoghurt rosiner?

 • In Default
 • November 20
 • 9 Views
 • 0 comments

 • Hvad er fordelene ved Yoghurt rosiner?  Yoghurt rosiner er en god snack til at spise på en øvelse pause. Photo Credit Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images
 • Yoghurt rosiner er en sund mad, der giver mange vitaminer for dit helbred. Yoghurt rosiner er billig og let at transportere for on-the-go snacks. Denne fødevare er velsmagende alene eller kan føjes til salater, granola, eller en fest mix med nødder og frugt skiver. Teen Health bemærker, at yoghurt rosiner indeholder vitaminer og mineraler, der gavner sundheden.


  Jern

  Yoghurt rosiner indeholder jern, som hjælper din krop forblive stærk, konstaterer Teenagere Health. For vegetarer, der ikke spiser kød, er det vigtigt at spise andre fødevarer, der er rige på jern. Denne mad valg er også særdeles nyttigt for piger og kvinder, da de mister jern fra kroppen under menstruation. Jern hjælper kroppen skabe nye blodlegemer, bemærker den amerikanske Kongres Obstetrikere og Gynækologer.


  Calcium

  Yoghurt rosiner er også en god kilde til calcium. Mælk anvendes i skabelsen af ​​yoghurt. Calcium hjælper dig med at holde dine knogler stærke, noter Teen Health. Således yoghurt rosiner er en stor snack for teenagere, som stadig opbygge knogler i kroppen. Også yoghurt rosiner gavne sundheden for ældre kvinder, som er i risiko for osteoporose, en lidelse, der gør knoglerne sårbare over for knoglebrud.


  Fiber

  Fiber er rigeligt i yoghurt rosiner. Spise fødevarer med fiber regelmæssigt vil hjælpe dig med at nedsætte risikoen for hjertesygdomme, slagtilfælde og forstoppelse, noterer den amerikanske Kongres Obstetrikere og Gynækologer. Spise fiberrige fødevarer hjælper regelmæssigt du øge den generelle sundhed. Den fiber i tørrede frugter, såsom yoghurt rosiner, hjælper kræftpatienter undgå forstoppelse, konstaterer Cancer Alternativer for Jonsson Cancer Center ved University of California i Los Angeles. Også, yoghurt rosiner er bløde og lette at tygge for cancerpatienter med munden irritation. De kan skæres op i små stykker for at gøre dem endnu nemmere at spise.


  Kalium

  Yoghurt rosiner er en rig kilde af kalium, konstaterer womenâ € ™ s sundhed. Fødevarer, der indeholder kalium hjælpe din krop undgå risikoen for højt blodtryk ved at minimere effekten af ​​saltindtag. Spise sunde fødevarer holder kroppens kalium niveau stabil og hjælper med at holde musklerne stærke.


  Vitamin D

  D-vitamin er til stede i yoghurt rosiner. Dette vitamin arbejder for at holde knoglerne stærke og tre portioner af fødevarer med D-vitamin hver dag er en vigtig del af en sund kost, konstaterer National Institute of Diabetes og Digestive og nyresygdomme.

 • Tags:

Posts Carousel