Hvad er fordelene ved Tandtråd Tænder & Gums?

 • In Default
 • May 22
 • 1521 Views
 • 0 comments

 • Hvad er fordelene ved Tandtråd Tænder & Gums?  Tandtråd dine tænder og tandkød er gavnlig for at opretholde tandsundhed. Photo Credit Dental floss billede ved lefebvre_jonathan fra Fotolia.com
 • Oversigt

  Brug af tandtråd dine tænder hver nat kan være en hård vane at udvikle, men ita € ™ s en, der er umagen værd. Det giver en række fordele - fra blot at have renere-følelse tænder til at forhindre hulrum til endnu undgå tab af tænder. Tandtråd når de steder en tandbørste cana € ™ t, og det fjerner fra mellem tænderne fødevarer partikler og bakterier, der bliver fanget, før de udvikler sig til plak og tandsten. American Dental Association anbefaler tandtråd dine tænder mindst en gang om dagen.


  Lindre dårlig ånde

  Dårlig ånde kan være en fælles og pinligt problem at have, men regelmæssig brug af tandtråd kan markant forbedre det. Fordi en tandbørste ikke kan fjerne alle fødevarer fanget mellem tænderne, kan partikler af det sidde i din mund og rådne, afgiver ubehagelige lugte i processen. Idet partiklerne nedbrydes, frigiver de svovlholdige forbindelser, der skaber et råddent æg lugt. Den rådne mad frigiver også isovalerianesyre, der kan lugte ligesom sved; putrescin, der afgiver en lugt af råddent kød; skatol, som kan lugte som menneskelige afføring; og cadaverin, som har en duft sammenlignes med nedbrydning organer. Ved brug af tandtråd hver dag, kan du sørge for disse ildelugtende madrester er ude af munden og i papirkurven.


  Undgå Hulrum

  Ingen kan lide at have en dentista € ™ s bore i deres mund, og en af ​​de nemmeste måder at undgå denne situation er natlige tandtråd. Hulrum er henfaldet områder af tænder, der har skabt små huller i emaljen, og hvis venstre ubehandlet, kan udvikle sig til dybe, smertefulde gruber. Huller opstår, når alle de bakterier, madrester, syrer og spyt i munden kommer sammen for at skabe plak. Syrer i plak spise løs på dine tænder og kan forårsage symptomer som tandpine, varme eller kolde følsomhed, smerte, når bidende ned og synlige huller. Ved ikke at tandtråd, kan plak mellem tænderne danner hulrum i svære at varsel steder, som kan udvikle sig til det punkt, hvor hullet når pulp - midten af ​​tanden indeholder nerver - og forårsager ekstrem smerte.


  Forhindre Gingivitis

  Gingivitis er det første skridt på vej mod paradentose, som æder løs på det bløde væv og knogler i munden og kan forårsage tab af tænder. Tandkødsbetændelse skyldes en ophobning af plak langs tandkødsranden, og det kan forårsage betændelse, bløde eller ømme gummer, dårlig ånde og tandkød, der bløder lettere. Jo mere plak du har, og jo længere det forbliver fanget mellem tænderne, jo højere sandsynlighed for, at den bliver tandsten, som kun kan fjernes af en tandlæge. Det bliver også mere sandsynligt, at du vil udvikle paradentose. Ved tandtråd dagligt, kan du bidrage til at mindske risikoen for at udvikle tandkødsbetændelse.


  Andre fordele

  Venstre ubehandlet, kan tandkødsbetændelse føre til paradentose - en alvorlig gum infektion, som kan forårsage nedbrydning af gummi væv og tænder. Selv om den nøjagtige link ikke er helt forstået, forskning antyder, at parodontitis kan være knyttet til fedme, kardiovaskulær sygdom, atherosklerose, højt blodsukker og højt blodtryk. Tandtråd reducerer risikoen for tandkødsbetændelse, og igen kan reducere risikoen for disse mere alvorlige medicinske tilstande.

 • Tags:

Posts Carousel