Hvad er fordelene ved røde linser til Fedme?

 • In Default
 • March 24
 • 30 Views
 • 0 comments

 • Hvad er fordelene ved røde linser til Fedme?  Lens-formede røde linser bliver en gul farve, når kogt. Photo Credit Ryan McVay / Valueline / Getty Images
 • Røde linser er frø fra bælgplanter planter, delt i halve efter afskalning. De kokken relativt hurtigt og giver en vigtig proteinkilde, især i indisk mad, såsom dal, en suppe lavet med lager, krydderier og grøntsager. En 1-kop servering af røde linser indeholder 230 kalorier, men de er meget nærende. Røde linser giver næringsstoffer der forbedrer dit helbred og hjælpe dig med at tabe og vedligeholde vægttab.

  Fiber

  De 15,6 gram fibre i 1 kop røde linser giver 62 procent af 25 gram dagligt værdi anbefales af Institute of Medicine for kvinder, og næsten 50 procent af RDA af 38 for mænd. Fiber er vigtigt for vægttab på to måder. Det fylder maven, forebygge sult efter at have spist, og det også forsinker kulhydrater som de kommer ind i blodbanen, forebygge toppe og dale i blodsukkeret, der interfererer med effektiv energiudnyttelse. Når mad processer i kroppen den måde, det er meningen at, du har brug for mindre af det, og opretholde normal vægt er lettere.


  Makronæringsstoffer

  De 17,9 gram protein i en kop røde linser forsinker optagelsen af ​​de 40 gram kulhydrater i blodbanen, hvilket er vigtigt for at undgå skæv blodsukker, der bidrager til vægtøgning. Når kroppen processer protein og kulhydrat, eller sukker, molekyler samtidig, kan det reagere på nye glucose butikker effektivt, hvilket holder kroppens strømmen af ​​energi konstant. Steady energi reducerer cravings og binge spise, der bidrager til vægtøgning.


  Glykæmisk indeks

  Det glykæmiske indeks, eller et mål for en fødevare indvirkning på blodsukkeret, røde linser er lav. En undersøgelse foretaget af forskere fra University of Toronto i 1988 viste, at deltagere, der spiste røde linser til middag udnyttet glukose den følgende dag under morgenmaden mere effektivt sammenlignet med dem, der spiste højt glyclemic indeks fødevarer. Spise lav-glykæmiske fødevarer resulterer i en dominoeffekt, der forbedrer energieffektivitet under successive måltider. Over tid vil herunder flere fødevarer som røde linser i kosten hjælpe dig balance din energi og dine spisevaner.


  Serveringsforslag

  Bortset fra den traditionelle linser suppe, linser tilføje smag og sundhedsmæssige fordele til andre retter. Prøv madlavning op linser og bruge dem som fyldstof i stedet for kød i vegetabilske Lasagne. Tilføj kogte linser til pilaf, kylling eller skinke salat. Puré kogte linser i en blender og tilsæt krydderier efter eget valg at gøre en bønne dip til grøntsager eller chips.

 • Tags:

Posts Carousel