Hvad er fordelene ved Netball?

 • In Default
 • April 27
 • 18 Views
 • 0 comments

 • Hvad er fordelene ved Netball?  Netball mål er ligesom basketball hoops uden bagpladen. Photo Credit Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images
 • Netball er et spil der ligner basketball, men der er et par bemærkelsesværdige forskelle mellem de to. I netball, er der syv spillere per hold. Du er ikke tilladt at drible bolden, skal være bestået mellem spillerne ved at kaste. Bolden og kurven er mindre, og der er ikke en bagplade. På trods af disse spil forskelle, de sundhedsmæssige fordele ved netball er sammenlignelige med basketball.

  Fordele ved Running

  Afspilning netball kræver, at du til at løbe rundt på banen, løber korte afstande og ændre retning hurtigt. De løbende færdigheder involverede giver en god hjerte-kar-træning, og med tiden vil forbedre din kondition, styrke og smidighed. Standarden netball domstol er 100 fod lang og 50 fod bred. Som netball spillet skrider frem, vil mange af spillerne dække nogle betydelig afstand kører rundt i retten. Navnlig spilleren i midterposition har at dække det meste af det.


  Hånd-til-øje koordination

  Netball kræver spillerne til at passere bolden til medlemmer af deres eget hold ved hjælp af forskellige kaste teknikker. Hver kræver og udvikler god hånd-øje koordination; en spiller skal kaste og fange bolden præcist. En høj pass sender netball løbet modstandernes hoveder, og spillerens holdkammerat skal normalt springe til fange bolden fra en høj pass. En kiste pass er en hurtig kast i brysthøjde fra en holdkammerat til en anden; en hoppe pass sender bolden til og fra taljen højde med en enkelt hoppe på jorden.


  Team Samarbejde

  I forhold til basketball, er spillet af netball ikke tillade nogen enkelte spiller til at operere selvstændigt. Mange af spilleren positioner i netball er begrænset til mindre end halvdelen af ​​bane - for eksempel er målet shooter kun tilladt i modstandernes område. På samme måde er de forsvarsmekanismer positioner mål angreb og mål er begrænset til omkring en tredjedel af den samlede banen. Kun mål angreb og mål shooter positioner får lov til at gøre forsøg på scoring. Derfor skal netball teamet samarbejder om at angribe, forsvare og score mål.


  Fleksibilitet

  I forhold til mange sportsgrene, netball kræver meget lidt i vejen for særligt udstyr eller faciliteter. En netball banen med to mål er alt, der kræves for et spil, regelmæssig hold praksis eller en turnering. Mange af de individuelle færdigheder, der kræves af det netball spiller - kørende, mærkning modstandere, angriber og forsvarer målet - kan praktiseres på alle underlag. Ingen specifikke tøj er nødvendig, medmindre holdets uniformer er slidte. Regelmæssige atletiske tøj og sportssko vil være tilstrækkeligt for praksis og uofficielle spil.

 • Tags:

Posts Carousel