Hvad er fordelene ved Drinking Eddike før måltider?

 • In Default
 • August 9
 • 25 Views
 • 0 comments

 • Hvad er fordelene ved Drinking Eddike før måltider?
  Forbrugende eddike før et måltid kan føre til større mæthed. Photo Credit Tracy Hebden / iStock / Getty Images
 • Nogle videnskabelige forskning viser, at indtagelse af eddike før et måltid kan give en række fordele, men flere undersøgelser er nødvendige. Det er heller ikke sikkert, hvis bestemte typer eddike er mere effektive end andre eller hvor meget du kan tage dagligt før oplever potentielt skadelige bivirkninger såsom hals smerter, kvalme, halsbrand, lav blod kalium eller forstyrrer funktionen af ​​medicin. Spørg din læge til råds, før forbrugende eddike før måltider, og aldrig forsøge at selv at behandle en medicinsk tilstand med eddike tilskud alene.

  Kan fremme vægttab

  En undersøgelse offentliggjort i European Journal of Clinical Nutrition konstateret, at folk, der spiste en servering af hvidt hvedebrød med eddike under et måltid rapporteret følelse mere mæt bagefter end forsøgspersoner, der spiste brødet uden eddike. Forskerne viste, at jo højere koncentrationen af ​​eddikesyre i eddike, de højere forsøgspersoner vurderet deres niveau af mæthed. Det vides ikke, om eddike uden brød ville have den samme virkning, men i så fald have eddike før et måltid kan hjælpe dig til at føle fyldigere hurtigere og muligvis føre til vægttab. Registreret holistisk ernæringsekspert Yuri Elkaïm foreslår drikker 1 til 2 spiseskefulde eddike blandet i et glas vand før hvert måltid.


  Hjælper med at regulere blodsukker

  Mennesker, der er i risiko for type 2-diabetes kan være bedre i stand til at styre udsving i deres blodsukker niveau ved at forbruge eddike med måltider, konkluderede en undersøgelse offentliggjort i 2013 i Journal of Functional Foods. Forskerne teoretiseret, at eddike er eddikesyre kan forårsage denne virkning ved at hæmme fordøjelsen af ​​kulhydrater i fordøjelseskanalen. En anden undersøgelse, denne ene publiceret i Diabetes Care i 2010, fastslået, at eddike kan også hjælpe type 1 diabetikere. Individer, der drak ca. 2 spsk eddike blandet i vand fem minutter før indtagelse af et måltid havde lavere blodsukkerniveauer efter endt end dem, der ikke har eddike.


  Øger jernoptagelsen

  Mange amerikanere, især teenage-piger, gravide kvinder, alvorlige atleter, personer med fordøjelsesproblemer, veganere og strenge vegetarer, ikke får nok jern. Forbrugende eddike før eller med et måltid kan hjælpe, da dens eddikesyre øger mængden af ​​jern, som tarmene absorberer, rapporterede en Journal of Agricultural and Food Chemistry undersøgelse offentliggjort i 2002. Vegetarisk Health Institute fortaler for brugen af ​​eddike som en strategi at forebygge eller behandle jernmangel.


  Kan forhindre Fordøjelsesbesvær

  "Køkken Cabinet Cures" forfatter Alyssa Jung anbefaler at drikke æble cider eddike og honning blandes i varmt vand 30 minutter før måltider for at forhindre fordøjelsesbesvær, en fælles folkemusik-medicin kur. Men som Washington Post forfatter Jennifer LaRue Huget fundet efter taler til flere eksperter i 2008, herunder tre gastroenterologer, er der ikke nogen beviser til støtte for denne formodede fordel af æble cider eddike eller enhver anden form for eddike. National Center for komplementær og alternativ medicin, siger, at der ikke velrenommerede forskningsundersøgelser forbinder eddike med nedsat fordøjelsesbesvær findes, selvom nogle mennesker hævder det er en effektiv strategi for dem. Derimod kan det høje syreindhold af eddike inducere fordøjelsesbesvær i visse mennesker.

 • Tags:

Posts Carousel