Hvad er fordelene ved Døde Hav Mud?

 • In Default
 • November 10
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Hvad er fordelene ved Døde Hav Mud?  Døde Hav mudder kan tilbyde mange fysiske sundhedsmæssige fordele. Photo Credit ansigtsmaske billede ved sasha fra Fotolia.com
 • Det Døde Hav er unik på grund af dens høje koncentrationer af salte og mineraler. Det er særligt rige på magnesium, natrium, kalium og calcium. Anvendelse af Døde Hav mudder er blevet undersøgt i forbindelse med sundhedsmæssige fordele og helbredende egenskaber til fysiske lidelser. Brug ikke Døde Hav mudder som erstatning for medicinske behandlinger, der er blevet ordineret af din læge.


  Giver Relief for Disorders

  Symptomer på hudlidelser såsom psoriasis, eksem og acne kan styres ved hjælp af Døde Hav mudder. Dets rige indhold af mineraler accelererer naturlig eksfoliering og genopretter hudens pH balance. Døde Hav mudder er ikke en permanent healer, men regelmæssig brug af det kan give fysisk lettelse og holde din hud uorden under kontrol.


  Forbedrer udseendet af ansigtshuden

  En Døde Hav mudder maske kan forbedre udseendet af din ansigtshud ved at forbedre elasticitet og minimere porer, rynker og linjer. Når det tørrer, er toksiner, der kan være til stede i din hud celler fra din daglige kost trukket ud. Dit ansigt vil føle sig ren og forfrisket.


  Forhindrer hårtab

  Døde Hav mudder masker kan være nyttigt for at forhindre hårtab. Arvelighed, stress og hovedbund infektioner kan forårsage hårtab. Når blodkarrene i hårsækken skrumpe, er fødevarer og ilt afskåret. Dette forhindrer hår protein der er essentielt for hårvækst fra formning. Hårvækst er hæmmet, og hår falder ud for tidligt. At bruge mudder til denne fordel, massere det ind i din hovedbund og lad det sidde i 10 minutter. Skyl og shampoo som sædvanlig.


  Reducerer forekomsten af ​​cellulite

  Dead Sea mudder har en høj koncentration af mineraler, såsom magnesium, calcium og kalium. Disse mineraler fremmer blodcirkulationen, afslappende dine nerver. Cellulite er det fedt, der forårsager en hytte-ost lignende udseende på din krop. Fat og kropsvæsker bliver fanget i huden væv nær overfladen af ​​din hud. Massere Døde Hav mudder på de områder med cellulite stimulerer blodcirkulationen og renser giftstoffer ud gennem dine porer. Dette hjælper flade ud de sommerhus-ost bump, der er forårsaget af cellulite.


  Reducerer arthritis knæsmerter

  Forskere fra Ben Gurion University fandt, at patienter behandlet med mudder komprimerer taget fra det mineralrige Døde Hav rapporteret mindre knæsmerter fra slidgigt. Langt færre patienter behandlet med mudder uden mineraler rapporteret forbedring. Den høje koncentration af mineraler i Døde Hav mudder hjælp lethed knæ ømhed og smerter ved at stimulere kredsløbet og afslappende nerverne.

 • Tags:

Posts Carousel