Hvad er fordelene ved Bentonit?

 • In Default
 • April 2
 • 14 Views
 • 0 comments

 • Hvad er fordelene ved Bentonit?  Bentonit er nyttig i huden udrensning og acne behandling. Photo Credit kvinde billede ved Jarek Miarka fra Fotolia.com
 • Bentonit kommer fra mineralet benævnt montmorillonit, som består af mikroskopiske krystaller findes primært i vulkansk aske. Bentonit leveres i en pulverform, flydende, kapsel eller ler formular og det anvendes til terapeutisk helbredelse af kroppen. Bentonit ler blev også brugt i gamle medicinske praksis som en alternativ helbredelse metode til forebyggelse eller lindring af helbredsproblemer. Der er forskellige fordele ved at bruge bentonit, som kan findes i lokale herb butikker til detailsalg.


  Hudpleje

  Bentonit ler bruges som en naturlig hudpleje produkt til at forebygge eller behandle facial pletter og mindre bylder. Clayfacts.com anbefaler brug af calcium bentonit ler maske til at åbne og rene facial porerne i et forsøg på at fjerne bumser. Bentonitler gang blandet fra sin pulverform med vand og derefter påført på huden bremsende huden. Indsnævringen næsten skubber urenhederne ud af huden og samtidig tjener som et antibakterielt rengøringsmiddel. Botanical.com indikerer, at når ler kvælder, bliver det en porøs svamp tegning toksiner fra kroppen. Det er også sådan bentonit værker i lindre mindre bylder på andre dele af kroppen. For at opnå størst mulige fordele for huden, anbefales bentonit ler maske dagligt i to uger, når pletter eller bylder vises og en gang om ugen for vedligeholdelse af ansigtspleje i fravær af pletter.


  Fordøjelsen

  En undersøgelse fra 2005 rapporteret i National Center for Biotechnology Information (NCBI) konkluderede, at brugen af ​​bentonit internt havde betydelige fordele i behandling af mennesker med fordøjelsesproblemer, såsom irritabel tyktarm. Indtages oralt, blev bentonit fundet at lindre forstoppelse, oppustethed, gas og ubehag i maven ofte forbundet med fordøjelsessystemet forstyrrelser. Desuden er anvendelsen af ​​bentonit anbefales som et naturligt afføringsmiddel kilde patient regelmæssig forstoppelse.


  Afgiftning

  Cancer Natural Therapy online foreslår at bruge bentonit på lejlighed til at rense kroppen af ​​interne urenheder. På grund af bentonit ikke bliver absorberet af kroppen, det binder til de indre toksiner og ekskluderer dem naturligt. Den bentonit tjener som et kolon rengøringsmiddel samt en intestinal sæbe når de anvendes til afgiftning. Bentonit er ikke reguleret af Food and Drug Administration, og der er minimal videnskabelig forskning om brugen af ​​ren bentonit for afgiftning. Det anbefales at konsultere en læge, før du tilføjer bentonit til din krop udrensning rutine.

 • Tags:

Posts Carousel