Hvad er fordelene ved Behavioral Teorier?

 • In Default
 • February 6
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Hvad er fordelene ved Behavioral Teorier?  Adfærdsmæssige teorier ligesom god opførsel Spillet kan motiviate positive ændringer i adfærd. Photo Credit class room board billede ved Alhazm Salemi fra Fotolia.com
 • Adfærdsmæssige teorier forsøge at forstå og ændre menneskers adfærd. Nogle teorier, som dem fremmes af Sigmund Freud, link adfærd til det ubevidste, som fortrængte erindringer om traumer. Disse teorier løser uønsket adfærd ved at tage deres mentale kilde. Andre teorier, såsom de fremmes af BF Skinner, se opførsel som et sæt af positive eller negative reaktioner, der kan ændres via armering. Mens adfærd teorier kan variere i deres bud på, hvordan menneskelig adfærd opstår, omfatter fordelene ved disse teorier har ændret adfærd, forbedret selvtillid og større selvtillid.


  Skift Behaviors

  Adfærdsmæssige teorier kan bruges til at motivere forandringer på kort og lang sigt. The Good Behavior Game (reference 3) er en metode, der anvendes til at styrke positive adfærd i klasseværelset. Eleverne arbejder individuelt og i teams for at tjene belønninger såsom særlige privilegier eller præmier i slutningen af ​​dagen eller ugen. Mulighed for at vinde er tabt, hvis definerede uønsket adfærd forekommer mere end en forud fastsat grænse, med hvert tilfælde spores på en tavle eller flipover. For eksempel kan hver forekomst af at tale uden for tur være en uønsket adfærd, der tæller mod holdet. Studerende er motiveret mod de adfærd, der resulterer i kortfristede belønning.

  Adfærdsmæssige teorier, der bruger positiv forstærkning har også påvist langsigtede positive konsekvenser. Første og anden gradere, der deltog i den gode opførsel Spillet viste mindre tobak, alkohol og narkotika afhængighed og asocial adfærd, når de nåede unge voksenliv, ifølge en undersøgelse offentliggjort i juni 2008 i Journal of Drug og alkoholafhængighed ( Henvisning 4).


  Forøg Self Belief

  Med offentliggørelsen af ​​"Sociale Foundations of tanke og handling: En Social Cognitive Theory" i 1986, Albert Bandura dokumenterede den teori, at kognition i forbindelse med miljømæssige påvirkninger kan køre en persons adfærd og føre til øget self-efficacy eller selvtillid. Banduras teorier fremhæver en persons evne til at køre sin egen udvikling og skride til handling, men erkender samtidig, at miljøforhold indflydelse på, hvordan individer ændres. Erkendelsen af, at en person har magt til at ændre hendes adfærd med efterfølgende ændringer i resultatet bygger selvtillid, som driver yderligere ændringer.


  Opbygge tillid

  Kognitive adfærdsmæssige teori forsøg på at justere adfærd ved at hjælpe folk tænke anderledes og mere positivt om de udfordringer, de står over for, og anvendelse af kognitiv adfærdsterapi teori i en indstilling terapi kan opbygge tillid. Patienter, der anvender kognitiv adfærdsterapi i et forsøg på bedre at styre deres smerte show forbedret tillid til deres evne til at engagere sig i livets aktiviteter, i henhold til American Psychological Association. Patienterne har lært at identificere negative tanker om smerte og hvordan man kan reducere det gennem bevidstgørelse og afspændingsteknikker. Incremental træning i daglige aktiviteter hjælper til at opbygge kompetencer til at klare smerte og bygger også tillid til, at den enkelte kan deltage i og nyde en række aktiviteter.

 • Tags:

Posts Carousel