Hvad er fordelene ved barbering ben?

 • In Default
 • September 6
 • 15 Views
 • 0 comments

 • Hvad er fordelene ved barbering ben?  kvinde barbering ben Kreditering Studio-Annika / iStock / Getty Images
 • At vælge at barbere dine ben er en personlig sag. I modsætning til hvad nogle måske tror, ​​barbering dine ben hår gør det ikke vokse tilbage tykkere. Der er ingen medicinske fordele for barbering dine ben; mange kvinder - og nogle mænd - blot foretrækker udseendet og fornemmelsen af ​​en hårfri ben.

  Barberer Off Time

  Mænd og kvinder cyklister og svømmere har tendens til at barbere ben, fordi det kan hjælpe med at forbedre ydeevnen. Løb, hvor vinderne vinde ved brøkdele af et sekund kunne have et andet udfald, hvis en modstander bremset af hår vægt.


  Glat at røre

  Nogle mennesker foretrækker barberet ben, fordi det føles glat eller sexet. Hårløse ben er også en fordel, når anvende fugtighedscreme eller exfoliating huden. Hår vil ikke komme i vejen for lotion absorption eller hamskifte off af døde hudceller.


  Ser Godt, Feeling Clean

  Bodybuildere barbere håret ud af deres ben - og hele kroppen - fordi det giver muskler og hud et rent look. For resten af ​​os, måske hårløse ben bare føler renere. Unge piger, der ønsker at passe ind socialt typisk barbere deres ben omkring puberteten, men der er ingen medicinske fordele for dette.


  At få et ben op

  En kvinde måske ønsker at barbere sine ben til at hjælpe hendes chancer på fremme i virksomhedernes verden - for eksempel, hvor der er en vis forventning om at passe ind med kunder og kolleger. Mænd, der er overdrevent behåret kan opleve, at kvinder sætter pris trimmet eller barberet ben til æstetiske eller rørende årsager. Desuden kan en kropsmassage føle sig mere afslappende at en mand, som ikke har ben hår.

 • Tags:

Posts Carousel