Hvad er fordele og ulemper ved at tage Osteo Bi Flex?


 • Hvad er fordele og ulemper ved at tage Osteo Bi Flex?  Osteo Bi-Flex er et kosttilskud anvendes til at lindre gigt smerter. Photo Credit Creatas Images / Creatas / Getty Images
 • CDC skønner, at 1 ud af 5 voksne i USA eller 46 millioner mennesker lider af en form for arthritis, en gruppe af sygdomme, der indbefatter osteoarthritis, rheumatoid arthritis, gigt og lupus. Osteo Bi-Flex er et ernæringstilskud, der angiveligt hjælper med at forny brusk, smøre leddene og støtte vifte af bevægelse inden leddene. En sundhedsplejerske bør høres, før du tager nogen kosttilskud.


  Pros

  Osteo Bi-Flex er en kombination af glucosamin og chondroitin / methylsulfonyl methan kompleks, sammen med collagen, hyaluronsyre og ekstrakt af Boswellia serrata. Glucosamin og chondroitin er naturligt forekommende stoffer i kroppen, både findes i sunde brusk. Glucosamin hjælper med at opbygge brusk, mens chondroitin absorberer vand for at holde brusk sundt. Ifølge MedlinePlus, er der nogle kliniske beviser, der understøtter brugen af ​​glucosamin til behandling af mild til moderat slidgigt i knæet. Fordelene omfatter reduktion af ledsmerter og øget fælles fleksibilitet. Ifølge University of Maryland Medical Center, har nogle undersøgelser vist, at chondroitin kan være nyttige i at reducere ledsmerter og aftagende brusk skader fra slidgigt, især hos patienter med moderat til svær slidgigt. En ekstra fordel af at tage Osteo Bi-Flex er, at glucosamin kan styrke neglene. Osteo Bi-Flex skal tages for 2 til 4 måneder før den træder i kraft.


  Cons

  Der kan være nogle bivirkninger forbundet med at tage Osteo Bi-Flex. Enhver med en allergi over for svovl eller skaldyr bør ikke tage Osteo Bi-Flex, da glucosamin er lavet af skaller af krabber og rejer. En alvorlig allergisk reaktion kan forekomme, der producerer nældefeber, åndenød og hævelse i mund, tunge og hals. Dette er en livstruende situation, der kræver øjeblikkelig lægehjælp. Ifølge Drugs.com, kan andre bivirkninger omfatter kvalme, diarré, mavesmerter, følsomhed over for sollys og hovedpine. Osteo Bi-Flex bør ikke tages af kvinder, der er gravide eller ammende uden først at rådføre deres læge. Glucosamin udskilles gennem nyrerne, så bør ikke tages af dem med nyresygdom. Osteo Bi-Flex anbefales kun til voksne.


  Advarsel

  Der er en vis indikation af, at ingredienserne i Osteo Bi-Flex kan øge blodsukkeret ved at interferere med insulin. Men ifølge MayoClinic.com har disse undersøgelser været resultatløse. Diabetikere bør tjekke med deres læge, før du tager Osteo Bi-Flex. Den chondroitin i dette produkt er strukturelt ligner heparin, og kan derfor ikke tages af dem på blodfortyndende medicin såsom warfarin. Osteo Bi-Flex bør også undgås af folk med blødningsforstyrrelser. Enhver vægttab supplement indeholdende chitosan bør undgås, da det kan blokere optagelsen af ​​chondroitin. Den chondrotin i Osteo Bi-Flex kan interagere på en gavnlig måde med NSAID, så patienter, der tager NSAID for slidgigt til at tage et lavere doser. Patienter bør tale med en læge om eventuelle andre reaktioner narkotika, før du tager Osteo Bi-Flex.

 • Tags:

Posts Carousel