Hvad er Fennikel Extract God til?

 • In Default
 • January 2
 • 35 Views
 • 0 comments

 • Hvad er Fennikel Extract God til?  Fennikelfrø er placeret ved enderne af stilken. Photo Credit Zedcor Fuldt Ejet / PhotoObjects.net / Getty Images
 • Fennikel er en type urt, som du kan bruge i madlavning som pynt eller spise meget gerne selleri. Folk typisk spiser roden af ​​fennikel som en grøntsag og bruge dens frø medicinsk som naturlægemidler. Fennikel frø ekstrakt har fungeret som en urtekosttilskud til behandling af luftvejsinfektioner, fordøjelsesproblemer og anæmi, og kan også fungere som et diuretikum. Som med enhver urtekosttilskud, konsultere din læge, før du bruger fennikel frø ekstrakt som en urtemedicin.

  Luftvejsinfektioner

  Fennikel frø ekstrakt kan behandle nogle af symptomerne på luftvejsinfektioner, og kan være i naturlægemidler for luftvejsinfektioner samt nogle hoste sirup. Fennikel frø ekstrakt kan hjælpe behandle overbelastning ved at løsne op slimhinder og reducere ophobning af slim. Det kan også hjælpe med at behandle bronkitis og reducere hoste, på grund af tilstedeværelsen af ​​forbindelser, der virker som expectorants, såsom cineol og anetol.


  Digestive Problemer

  Fennikel frø ekstrakt er kendt for sine fordele for fordøjelsesproblemer, herunder fordøjelsesbesvær, luft i maven, forstoppelse og diarré. Nogle af komponenterne i fennikelfrø, såsom æteriske olier, fungere som stimulanser for din fordøjelseskanalen og kan øge udskillelsen af ​​fordøjelseskanalen og mavesaft og lette den korrekte optagelse af næringsstoffer af Deres tyndtarmen. Fennikel frø indeholder også aminosyren histidin, som hjælper i et velfungerende dit fordøjelsessystem og hjælper behandle diarré på grund af fordøjelsesbesvær.


  Anæmi

  Fennikelfrø ekstrakt indeholder store mængder af naturligt jern, som sammen med histidin, er nyttig i behandling af anæmi. Anæmi er en tilstand, der påvirker produktionen af ​​røde blodlegemer ved din knoglemarv, hvilket medfører en lav røde blodlegemer. Anæmi kan gøre dig til at føle træthed, og kan føre til potentielt alvorlige kardiovaskulære problemer. Jern er en høvding bestanddel af hæmoglobin, den del af de røde blodlegemer, der transporterer ilt, og histidin hjælper danner de andre komponenter, der udgør dine blodlegemer.


  Diuretisk effekt

  Fennikel frø ekstrakt kan have en vanddrivende effekt på din krop, fremme en stigning i vandladning. Hyppigere og mængden af ​​vandladning øger fjernelsen af ​​potentielt skadelige toksiske forbindelser, såsom mineralske metabolitter og frie radikaler, og samtidig reducere kroppens inflammation på grund af overskydende væskeophobning eller oppustethed. En stigning i vandladning kan også hjælpe med at opretholde nyrefunktionen og overordnede renal system, sundhed, som er ansvarlig for at fjerne giftstoffer fra din blodbanen.

 • Tags:

Posts Carousel