Hvad er en erstatning for sojaolie?

 • In Default
 • August 5
 • 12 Views
 • 0 comments

 • Hvad er en erstatning for sojaolie?  Sojabønner. Photo Credit jukree / iStock / Getty Images
 • Sojaolie er almindeligt anvendt som en madolie, og fordi dens vegetabilske baserede, indeholder meget lidt mættet fedt og ingen kolesterol. Mens sojaolie er bredt tilgængelige, er der folk, der foretrækker at undgå sojabønner grund fødevareallergi eller andre sundhedsmæssige betænkeligheder. Hvis youâ € ™ re forsøger at undgå sojabønner og sojaolie, der er andre sunde valgmuligheder.

  Tidselolie  Hvad er en erstatning for sojaolie?  Saflorolie. Photo Credit Steve Lovegrove / iStock / Getty Images

  Saflorolie er høj i en polyumættet fedtsyre, der hjælper med at øge dit stofskifte og hjælpe med at mindske din risiko for hjertekarsygdomme. Lidt under to spiseskefulde tidselolie dagligt kan være nyttige i at sænke dit kolesteroltal og samtidig reducere risikoen for lidelser som koronararteriesygdom og højt blodtryk. Det er høj i umættede fedtstoffer og kan hjælpe med at mindske dine dårlige kolesteroltal og samtidig øge niveauet af gode kolesterol i kroppen.


  Canola Oil  Hvad er en erstatning for sojaolie?  Canolaolie. Photo Credit Bozena_Fulawka / iStock / Getty Images

  Rapsolie er lavet af trykke frøene af raps plante, et medlem af rapsfrø familien. Den indeholder kun 7 procent mættet fedt - den laveste andel af mættet fedt findes i enhver vegetabilsk olie. Canola olie er også en god kilde til vitaminer E og K, samt plantesteroler, der hjælper med at holde dit hjerte sundt. Desuden rapsolie har højt indhold af hjerte-sunde omega-3 fedtsyrer, ifølge den amerikanske Food and Drug Administration.


  Olivenolie  Hvad er en erstatning for sojaolie?  Olivenolie. Photo Credit dulezidar / iStock / Getty Images

  Olivenolie har været brugt i Middelhavsområdet i århundreder. Det er lavet af pressede oliven og har været brugt inden for handel og som medicin i tusinder af år. Ligesom canolaolie og sojabønneolie, olivenolie er høj i polyunsaturad og enkeltumættet fedt, mens de resterende lavt indhold af mættet fedt. Dette kan hjælpe dig med at holde dit kolesteroltal lavt og reducerer din risiko for hjerte-kar-sygdom.


  Coconut Oil  Hvad er en erstatning for sojaolie?  Kokosolie. Photo Credit joannawnuk / iStock / Getty Images

  Kokosolie indeholder et af de højeste procentdele af mættet fedt i nogen af ​​de olier, men de fleste af disse fedtstoffer er mellemlang fedtsyrer, der hjælper dig med at fordøje mad og konvertere dem til energi. Det har vist sig at hjælpe dig med at opretholde en sund kropsvægt og også indeholder laurinsyre, som omdannes i kroppen til monolaurin, et antiviralt og antibakterielt stof. Ifølge forskerne, der skriver Organiske fakta, kan laurinsyre hjælpe dig med at bekæmpe off sygdomme. En 2011 artikel i The New York Times bemærker, at udtalelsen fra kokosolie har ændret sig radikalt i "helsekost verden" i de senere år.

 • Tags:

Posts Carousel