Hvad er en Clydesdale Division i triatlon?

 • In Default
 • October 14
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Hvad er en Clydesdale Division i triatlon?  Clydesdale divisionen omfatter mænd vejer over 200 lbs. Photo Credit Polka Dot Images / Polka Dot / Getty Images
 • Udholdenhedsatleter som triatleter er traditionelt anses for at have en lille krop ramme og lav kropsvægt; dog med den udbredte vækst og popularitet af triatlon rundt om i verden, har triathlon løbsledelsen skabt forskellige løb kategorier for triatleter på alle evne niveauer og krop størrelser. For eksempel er Clydesdale division designet til at tildele de mandlige triatleter, der har en stor mængde ramme og mere vægt.

  Vægt Standards

  Mens de fleste triathlon divisioner er organiseret efter aldersgruppe, Clydesdale divisionen adskiller atleterne efter kropsvægt. Hannerne skal veje over 200 lbs., Mens kvinder vejer over 150 lbs. indføres i "Athena" division. Løbsledelsen og organisationer afgøre, om race vil have Clydesdale og Athena divisioner.


  Alder Grupper

  Efter at være blevet klassificeret i Clydesdale division, er konkurrenterne brudt ind to aldersgrupper. Den åbne kategori omfatter alle Clydesdale atleter 39 år og yngre, og mestrene division herunder eventuelle Clydesdale atleter 40 og ældre. Løb kan præsentere awards til de bedste spillere i hver aldersgruppe division for Clydesdales.


  Starting Position

  De fleste elite triatlon har en specifik start rækkefølge - eller wave starte - så at de professionelle og elite triatleter starter først. I disse arrangementer, skal Clydesdale triatleter kvalificere eller har en hurtig kapløb tid for at starte på forsiden. Hvis løbet ikke har en specifik start orden, er Clydesdale triatleter lov til at starte i vilkårlig rækkefølge.


  Yderligere regler

  Hvis et løb direktør fastslår, at triathlon vil have en Clydesdale division, vil kapløbet tilmeldingsblanket indeholde et rum for kvalificerede atleter til at angive deres division. For at blive optaget i Clydesdale division, skal atleter vælge den relevante kategori på tidspunktet for registreringen. Efter løbet, de fleste triatlon tildeler de tre Clydesdale atleter i begge aldersgrupper.

 • Tags:

Posts Carousel