Hvad er det officielle størrelse NFL fodbold?

 • In Default
 • January 25
 • 14 Views
 • 0 comments

 • Hvad er det officielle størrelse NFL fodbold?  En officiel NFL fodbold måler omkring 11 inches i længden og 22 inches i omkreds. Photo Credit Warren Lille / Getty Images Sport / Getty Images
 • National Football League - NFL - er en liga bestående af de bedste fodboldspillere i verden. I lighed med andre niveauer af fodbold, bruger NFL en ægformede fodbold, men NFL har særlige regler om størrelse, form og materialer, der anvendes til fodbold. Digest af Regler for NFL forklarer de officielle krav til størrelse for fodbold, sammen med andre grundlæggende regler for at spille spillet.

  Målinger

  NFL har sat måling regler for den samlede længde og største omkreds i centrum for fodbold. En officiel NFL fodbold er lidt større end high school eller andre professionelle ligaer. Længden skal måle omkring 11 inches fra spids til spids, og i omkreds på midten af ​​fodbold skal måle omkring 22 inches.


  Vægt

  Samlet vægt og lufttryk er specifikke i NFL, også. Fodbold og materialer vejer ca. 14 til 15 ounce, og er bolden er oppustet til omkring 12,5-13,5 lbs. per kvadrattomme. Disse vægt og lufttryk målinger skaber sammenhæng mellem de mange fodbolde, der kræves i et spil.


  Materialer

  NFL regler gælder også dimensionen af ​​materialer, antallet af lag og mønsteret af design. Fire læder paneler vejes, måles og kontrolleres for pletter, før de syet sammen. De to øverste paneler er syet sammen med hvide læder snørebånd. Inde i læder paneler er en 3-lags VPU gummi blære eller foring, der holder luften.


  Inspektion

  Før hver NFL fodboldkamp, ​​hjemmet klub leverer 36 fodbolde til udendørs konkurrencer og 24 fodbolde til indendørs dem. Yderligere 12 fodbolde er markeret med bogstavet "K", og bruges specifikt til at sparke. Dommeren inspicerer hvert fodbold to timer før spillet for at sikre, at det lever op til de officielle størrelse, vægt og lufttryk krav.

 • Tags:

Posts Carousel