Hvad er den vigtigste funktion af Sartorius Muscle?

 • In Default
 • March 14
 • 19 Views
 • 0 comments

 • Hvad er den vigtigste funktion af Sartorius Muscle?  Sartorius er den længste muskel i kroppen. Photo Credit Artem Furman / iStock / Getty Images
 • Sartoriusmusklen er den længste muskel i den menneskelige krop, løber fra hoften til knæet. Den tekniske oprindelse af musklen er den forreste spina iliaca superior - toppen og forsiden af ​​hoftebenet - og indsættelse er den mediale side af den proximale ende af tibia ved indersiden bunden af ​​knæet. Sartoriusmusklen bøjer hofte og knæ, roterer hoften eksternt og bortfører hoften.

  Fleksion af Hip

  Hofte fleksion opstår, når overkroppen sænkes, eller når benet er hævet, hvilket kan ske ved at bøje i taljen eller løfte benet med knæet bøjet. Ud over den sartorius, andre muskler, der arbejder for at bøje hofterne er th iliacus, psoas, rectus femoris og pectineus.


  Fleksion af knæet

  Knæ fleksion er, når knæet bøjninger og underben bevæges mod låret. Fleksion af knæet sker med sartorius og seks andre muskler: den semiseneagtige, semihindeagtige, biceps femoris, gracilis, popliteus og gastrocnemius.


  Ekstern Rotation af Hip

  Ydre eller lateral rotation af hoften opstår, når låret og / eller bækken roteres udad, væk fra kroppen. Gluteus maximus, gluteus medius, piriformis, quadratus femoris, obturator interne og eksterne, og gemellus muskler alle arbejder med sartorius til eksternt rotere hoften.


  Bortførelse af Hip

  Hofteabduktion er, når benet holdes lige og flyttes væk fra kroppen. Gluteus maximus, gluteus medius og tensor fasciae latae muskler aktiveres med sartorius til at udføre denne bevægelse.


  Sartorius i aktion

  Sartoriusmusklen er biarticulate, hvilket betyder at det krydser to led. I dette tilfælde musklerne krydser hofte- og knæled. Bevægelse krydse benene tager sartorius gennem alle sine handlinger, og det er fortsat aktiv og engageret i denne stilling. Sartoriusmusklen navn stammer fra det latinske ord for skrædder, som er Sartor. Skræddere var kendt for at sidde med korslagte ben på gulvet, mens de arbejdede, efterligne formen af ​​musklen samt ved hjælp af en af ​​sine funktioner.

 • Tags:

Posts Carousel