Hvad er den bedste brug af Compression Shorts til motion?

 • In Default
 • February 9
 • 12 Views
 • 0 comments

 • Hvad er den bedste brug af Compression Shorts til motion?  Cyklister bære kompression shorts for at forhindre gnidning. Photo Credit Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Kompression shorts falder ind under kategorien af ​​funktionelle atletisk slid. Ud over at slankende dig ud og forebygge eventuelle løse bits fra jiggling som du jogge, hoppe eller cykle, kan det tøj forbedre ydeevnen i bestemte former for motion. Den mest værdifulde brug af kompression shorts synes at være under nyttiggørelse fra en hård træning.

  Compression Shorts Features

  Den perfekte par kompression shorts til dig kan synes en størrelse eller to for lille ved første øjekast. Berkeley Wellness rapporterer, at kompression shorts er normalt omkring 15 procent mindre end din normale størrelse. De er lavet af kroppen-skimming, spandex-blandet stof, der knus tæt til din hud og ofte væger sved. Ifører dem gør du føle, at du iført en bælte, der knus dine lår, balde og hofte muskler.


  Forskning Reports Recovery

  Recovery er sandsynligvis den bedste brug for kompression shorts. "International Journal of Sports Performance og Fysiologi" udgivet en gennemgang af undersøgelser, der ser på alle de positive virkninger af kompression tøj i 2013. Gennemgangen konkluderede, at kompression tøj slidt efter træning havde en lille til moderat effekt på bedring. Dette opsving omfatter evnen til at hoppe tilbage i form af styrke og magt - især i spring, som den lodrette spring. Bistand ved inddrivelse betyder også, at folk, der bar komprimering beklædningsgenstande efter træning oplevede reduceret muskel hævelse og smerte, øget kropstemperatur og en mere hensigtsmæssig fjernelse af affaldsmaterialer fra muskler. En undersøgelse foretaget af New Zealand forskere publiceret i 2012 nummer af "Journal of Strength og Conditioning Research" den viste, at rugby spillere, der bar komprimering beklædningsgenstande for 24 timer efter en simuleret kamp genvundet hurtigere i form af sprint og kører evne i forhold til atleter som ikke bære tøjet.


  Specifikke aspekter af motion ydeevne

  Selv producenter, såsom Skind og CW-X, hævder deres kompression shorts forbedre dine præstationer, forskning er ikke afgørende. Kompression shorts har vist potentiale øvelse forbedring i sprint og spring aktiviteter. En undersøgelse offentliggjort i en 2003 udgave af "Journal of Sports Sciences" havde spor atleter bære kompression shorts under sprint og hoppe begivenheder. Forskningen viste iført shorts påvirkede ikke signifikant sprintere «gange, men det kan tilbyde bistand til hamstrings i slutningen af ​​hvert skridt. Atleterne oplevede også 27 procent mindre slagkraft end dem, der bar typiske fodbold bukser i løbet af undersøgelsen. Udholdenhed løbere, der bar kompression shorts under en løbetur udført for en undersøgelse offentliggjort i en 2011 udgave af "Journal of International Sports Performance og fysiologi" oplevet en triviel forbedring i blodgennemstrømning, men det havde ingen effekt på deres samlede præstation. Resultaterne af disse undersøgelser tyder på, at du kan opleve mindre træthed løbet af din træning, så du kan gå hårdere i længere tid, og at du vil være mindre tilbøjelige til skade.


  Begrænset Dækning

  Compression shorts 'recovery ydelser er begrænset til musklerne i lår, hofter og balder. De udelader kalven og fødder - områder, der kan målrettes med kompression sokker eller fuld ben komprimering beklædningsgenstande. De gør reducere gnidning i følsomme lysken og inderlåret region for løbere og cyklister, når bæres under træningen. De shorts er ikke for alle. Nogle mennesker kan opleve tilstoppede hårsække efter at bære dem under en svedig træning session eller finde dem for stramt for personlig komfort. I sidste ende, hvis du føler, at de tilbyder dig til gavn - bære dem; men forvent ikke mirakuløse ændringer i din sportslige præstationer.

 • Tags:

Posts Carousel