Hvad er den anbefalede daglige Vitaminer & Mineraler for kvinder?

 • In Default
 • April 17
 • 14 Views
 • 0 comments

 • Hvad er den anbefalede daglige Vitaminer & Mineraler for kvinder?  Vitamin og mineraler kan forsinke kroniske sygdomme, men er vigtige for din generelle sundhed. Photo Credit søde druer billede af Julia Britvich fra Fotolia.com
 • Kvinder har særlige vitamin og mineral behov, afhængigt af deres alder. Kvinder i den fødedygtige alder har højere krav til visse vitaminer og mineraler at forebygge fosterskader, regulerer menstruationscyklus og løse større energibehov. Opretholdelse passende indtag eller møde anbefalede daglige indtag af vitaminer og mineraler kan forsinke kroniske sygdomme, mindske aldring og vedligeholde dit helbred og kraft.


  Folat

  Kvinder i den fødedygtige alder anbefales at tage 400mcg af folinsyre per dag for at forhindre neuralrørsdefekter. Folat eller folinsyre hjælper også med replikering af din DNA i alle dine celler, i henhold til kontoret for kosttilskud. Folat deltager i forebyggelse af anæmi i forbindelse med dine røde blodlegemer og opretholde tilstrækkelig energi niveauer.


  Vitamin B12

  Vitamin B12 er et vandopløseligt vitamin, som bidrager til at opretholde blod dannelse rød, DNA produktion og nerve sundhed, i henhold til kontoret for kosttilskud. Dette vitamin er især vigtigt for gravide kvinder og ammende mødre, fordi lavt niveau af B12 hos spædbørn kan føre til udviklingsmæssige forsinkelser. Anbefalede niveauer af B12 for kvinder er 2.4mcg, 2.6mcg og 2.8mcg for kvinder over 14 år, gravide og ammende, hhv.


  Vitamin C og E

  Vitamin C og E hjælp opretholde hudens sundhed, men også deltage i neutralisere frie radikaler i kroppen, der kan fremme accelereret ældning. Denne duo af antioxidanter bidrage til at mindske din LDL eller dårlige kolesterol fra at blive oxideret af frie radikaler, der forårsager fede striber eller plaque oprustning i arterierne, som anført af Kontoret for kosttilskud. Anbefalede indtag af vitamin C og E er 75 mg og 15 mg, hhv.


  D-vitamin og calcium

  D-vitamin og calcium arbejde sammen for at bevare din knogletæthed og styrke som anført af Annette Dickinson, Ph.D. i "Anbefalet indtag af vitaminer og essentielle mineraler." D-vitamin øger optagelsen af ​​calcium fra dine små tarmene. Vitamin D kan også være beskyttende mod visse kræftformer, såsom bryst- og tyktarmskræft. Anbefalet D-vitamin indtag for kvinder 19-50 år er 5mcg eller 200 internationale enheder eller Ius per dag. Efter overgangsalderen, bør en kvindes indtag gå op til 10mcg eller 400 Ius om dagen. Den anbefalede daglige calcium indtag for kvinder 19-50 år er 1000 mg. Efter en alder af 50, at den anbefalede daglige indtagelse stiger 1,200mg per dag.


  Vitamin K

  K-vitamin er afgørende for korrekt blodstørkning, men for kvinder er det vigtigt at øge knogletæthed og korrekt calciummetabolismen. K-vitamin stimulerer proteinaktivitet der øger calcium deposition i din knoglematrix, øge din knogletæthed. Anbefalede daglige tilførsel af vitamin K er ikke fastlagt, da data er utilstrækkelige på dette tidspunkt, i henhold til Dickinson. Tilstrækkeligt indtag for kvinder er 90mcg af vitamin K per dag.


  Jern

  Jern er afgørende for ilt transport til alle kroppens væv. Dine røde blodlegemer eller RBC, indeholder jern og give hver RBC til at transportere ilt til din hjerne, muskler og organer. Uden tilstrækkelig jern, oplever du træthed, svaghed og manglende evne til at koncentrere sig om arbejdet. Den anbefalede daglige tilførsel af jern er 18 mg for kvinder i den fødedygtige alder og postmenopausale kvinder har brug for 8 mg, ifølge Dickinson.


  Chrom

  Chrom arbejder for at opretholde insulinfølsomheden og korrekt glucosemetabolisme. Tilstrækkelig dagligt indtag for chrom er 25mcg per dag og på dette tidspunkt, som anført af Dickinson, ikke er blevet godtgjort anbefalede daglige tilførsel. Ifølge kontoret for kosttilskud, landbrugs- og fremstillingsteknikker påvirke mængden af ​​chrom i fødevarer, og det er den primære årsag anbefalet daglig tilførsel ikke kan bestemmes.

 • Tags:

Posts Carousel