Hvad er de tidlige tegn på lungekræft?

 • In Default
 • June 17
 • 20 Views
 • 0 comments

 • Hvad er de tidlige tegn på lungekræft?  Hvad er de tidlige tegn på lungekræft? Photo Credit Goodshoot / Goodshoot / Getty Images
 • Tidlige tegn på lungekræft omfatter intens hoste, smerter i brystet, ændringer i farve eller omfanget af dit spyt, blod i spyt og åndenød, der har forårsaget bronkitis eller lungebetændelse flere gange i en kort periode. Rygere og ikke-rygere kan opleve disse ændringer. Se en læge, hvis en hoste varer mere end to uger, og er ikke relateret til forkølelsessymptomer. Lungekræft kan også være ledsaget af smerter i skuldre, øvre ryg og nakke.

  Tidsramme

  Et tidligt tegn på lungekræft kan være en hoste, der ikke går væk, og bliver værre med tiden. Der kan være konstant brystsmerter, som fører til hoste blod op og åndenød, hvæsen eller hæshed. Nogle ofre oplever lungebetændelse eller bronkitis.


  Effekter

  Et tab af vægt og appetit også er tidlige tegn på lungekræft. Der kan også være hævelse i nakken.


  Advarsel

  Lug kræft symptomer variere. Mange mennesker med lungekræft har ikke nogen tidlige symptomer. Så mange som 25 procent af patienter diagnosticeret med lungekræft havde ikke vist nogen tidlige symptomer, ifølge National Cancer Institute. Der er endda folk i fremskredne stadier, der ikke har symptomer.


  Andre tegn

  Andre tidlige lungekræft symptomer kan omfatte ændringer i form af hånden og hævede eller forstørrede lymfeknuder i øvre bryst og lavere hals.


  Blodprøve

  En blodprøve kan være i stand til at identificere lungekræft i sin vorden, længe før sygdommen bliver uhelbredelige, ifølge den amerikanske Society of Clinical Oncology. Forskere ved universitetet i Köln i Tyskland har brugt fingeraftryk analyse for at identificere lungekræftpatienter med 86 procent nøjagtighed

 • Tags:

Posts Carousel