Hvad er de sundhedsmæssige fordele af White Cheddar Cheese?

 • In Default
 • March 11
 • 10 Views
 • 0 comments

 • Hvad er de sundhedsmæssige fordele af White Cheddar Cheese?  Hvid cheddar ost tilbyder en vifte af sundhedsmæssige fordele. Photo Credit Martin Poole / Photodisc / Getty Images
 • Hvid cheddarost er en relativt billig og bredt tilgængelige mad, men det betyder ikke, det er ikke en sund en. Hvid cheddar ost er en alsidig mad, som du kan tilføje skiver af osten til sandwich og burgere eller smuldre det på toppen af ​​salater og ind opskrifter. Nøjagtige ernæringsmæssige værdier kan variere lidt mellem produkter, så tjek labels, når de foreligger.

  Protein

  En sundhedsmæssig fordel for hvid cheddar ost er de rige proteinindhold. Hver 1-ounce servering af denne ost indeholder 7 gram protein, der er kun 1 gram mindre end en 8-ounce servering af mælk indeholder. Spise fødevarer rige på protein kan hjælpe med at forbedre din kropssammensætning. Forskning offentliggjort i maj 2008 i "The American Journal of Clinical Nutrition", at protein fremmer mæthed og en høj stofskifte, så det kan holde fedt i skak. Protein giver også din krop med aminosyrer, byggestenene i muskler.


  Mangel på kulhydrater

  En sundhedsmæssig fordel for hvid cheddar ost er, at det er meget lav i kulhydrater, med mindre end .5 gram pr ounce. Dette gør hvid cheddar ost egnet til selv de laveste kulhydrat kost, som kan være af særlig interesse, hvis du forsøger at tabe sig. Ifølge forskning fra marts 2010 spørgsmålet om "Ernæring & Metabolism," meget lav-kulhydrat kost er godt for fedt og vægttab og kan hjælpe dig med at vedligeholde styrke, hvis du motionerer regelmæssigt under dit vægttab regime.


  Lav i kalorier

  Hvid cheddar ost er relativt lav i kalorier, med kun 114 per 1-ounce servering. Det har mindre end 6 procent af de tildelte kalorier i en gennemsnitlig 2.000-kalorie diæt, så du kan passe denne mad i en række forskellige kost planer. Hvis du ønsker at tabe sig, kan du brænde kalorier i hvid cheddar relativt hurtigt; mindre end otte minutter af rulleskøjter eller mindre end 10 minutter af hoppe reb ville brænde 114 kalorier.


  Rig på Calcium

  Hvide cheddar, som med andre mejeriprodukter, er en god kilde til calcium. Hver 1-ounce servering af denne ost indeholder 202 milligram, eller omkring 20 procent af den daglige foreslået indtagelse af dette næringsstof, 1.000 milligram. Din krop bruger calcium til at udføre metaboliske funktioner såsom hormon frigivelse, nerve transmission og muskelfunktion, og mineralet fremmer også stærke knogler og tænder. Hvis du er 9 til 18 år, den daglige foreslåede indtag er 1.300 milligram, og hvis du er 71 år eller ældre, den foreslåede daglige indtag er 1.200 milligram.


  Moderat Rig på A-vitamin

  Hvid cheddar ost er en god kilde til vitamin A, med 75 mikrogram i hver 1-ounce servering. Dette beløb udgør 8 procent af den daglige foreslåede indtag for mænd og omkring 11 procent af den daglige foreslåede indtag for kvinder. Vitamin A fremmer sunde øjne, slimhinder og skelet og hud væv.

 • Tags:

Posts Carousel