Hvad er de sundhedsmæssige fordele af phytosteroler Muskel Vækst?

 • In Default
 • June 30
 • 55 Views
 • 0 comments

 • Hvad er de sundhedsmæssige fordele af phytosteroler Muskel Vækst?  Et andet navn for phytosteroler er plantesteroler, som er organiske forbindelser. Photo Credit Jupiterimages / Creatas / Getty Images
 • Phytosteroler er stoffer, der findes i planter, der er direkte knyttet til positive effekter på kolesterol og trygliceride niveauer. Phytosteroler er ikke direkte knyttet til muskelvækst. De er indirekte forbundet med muskelvækst ved at tjene som katalysatorer for en dominoeffekt, der involverer hormonet dehydroepiandrosterone, bedre kendt som DHEA.

  DHEA Connection

  Phytosteroler er ikke hormoner, men fremme fremstillingen af ​​hormoner. Når du indtager phytosteroler, kroppen omdanner dem til et stof kaldet pregnenolon, som derefter omdannes til DHEA. Som NIH Medline Plus rapporter, DHEA er en forælder hormon, der er ansvarlig for at producere en lang række andre hormoner i kroppen, herunder testosteron. Testosteron øger muskelmasse ved at øge etableringen af ​​muskelprotein, i henhold til "Journal of Applied Physiology". Mens DHEA bruges af mange mennesker til at fremme muskelvækst, er dens brug forbudt af mange idrætsorganisationer, såsom National Collegiate Athletic Association og National Basketball League. Men fordi phytosteroler ikke hormoner, er de ikke i betragtning, at være et forbudt stof.


  Kilder

  Oregon State University Linus Pauling Institute rapporter om, at phytosteroler findes i alle vegetabilske fødevarer; Men nogle af de bedste kilder til phytosteroler omfatter nødder, fuldkorn, frø, uraffinerede planteolier og bælgfrugter. Ifølge LPI og University of California Davis, der findes større mængder af phytosteroler i hvedekim, mandler, sesamfrø, rugbrød, jordnøddesmør, risklid, knust hørfrø, pistacienødder, rosenkål, macadamianødder, majsolie, rapsolie , risklidolie og olivenolie.


  Andre fordele

  Ud over at være en forløber for hormonproduktionen, phytosteroler tilbyder en bred vifte af andre sundhedsmæssige fordele. Cleveland Wellness Clinic rapporter om, at phytosteroler inhiberer absorptionen af ​​LDL (dårligt) kolesterol i tarmen. Også, når den tages i forbindelse med omega-3 DHA, phytosteroler lavere eksisterende niveauer af LDL kolesterol og triglycerider, samtidig forbedre HDL (gode) kolesterol, i henhold til CWC. Med det, at Linus Pauling Institute rapporter om, at den amerikanske Food and Drug Administration har givet tilladelse til fødevarer etiketter for at fastslå, at regelmæssig indtagelse af plantesteroler - eller phytosteroler - kan reducere risikoen for hjertesygdomme.

  Undersøgelser udført på McGill University har vist, at phytosteroler kan også forhindre tyktarmskræft udvikling og reducere forekomsten af ​​åreforkalkning. Derudover Linus Pauling Institute rapporter om, at phytosteroler muligvis kan forbedre nedre urinveje symptomer relateret til benign prostatahyperplasi eller en forstørret prostata.


  Bivirkninger

  Mens der er ikke rapporteret om problemer på toksicitet, LPI siger, at milde bivirkninger kan omfatte kvalme, diarré, forstoppelse og fordøjelsesbesvær. The Cleveland Wellness Center rapporterer også mild oppustethed som en mulig bivirkning. For individer med den sjældne arvelige sygdom sitosterolæmi (phytosterolemia), kan der indtager phytosteroler forårsage komplikationer, ifølge LPI. LPI rapporterer også, at når phytosteroler indtages af folk på statinbehandling at reducere kolesterol, kan phytosteroler have den virkning, at fordoble statin dosis.

 • Tags:

Posts Carousel